vimarsana.com

Page 221 - உள் வாழ்க்கைத்தொழில்கள் அமைச்சுக்கள் News Today : Breaking News, Live Updates & Top Stories | Vimarsana

Bursa da bayram öncesi trafik denetimi

Bursa da bayram öncesi trafik denetimi Bursa da bayram öncesi trafik denetimi Kurban Bayramı öncesi denetim yapan trafik ekipleri, 1 saat içerisinde 4 bin 765 TL para cezası kesti. Denetimlerde toplam 123 araç kontrol edildi. DHA İçişleri Bakanlığı geçtiğimiz günlerde 81 ile kurban genelgesi   gönderdi. Genelge kapsamında, bayram dolayısıyla trafik tedbirleri 14-26 Temmuz tarihleri arasında 13 gün süreyle alınacak ve 120 bin 372 ekip, 226 bin 586 personel görev yapacak. Bursa da da, genelgenin ardından bayram öncesi trafik denetimi başladı. KENTİN GİRİŞ VE ÇIKIŞLARINDA TEDBİRLER ARTIRILDI Bursa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı öncesi kentin giriş ve çıkışlarında alınan tedbirleri artırdı.

6 5 milyar lira başlangıç ödeneği olan Ticaret Bakanlığı, 6 ayda 10 6 milyar TL harcadı

6.5 milyar lira başlangıç ödeneği olan Ticaret Bakanlığı, 6 ayda 10.6 milyar TL harcadı 18 Temmuz 2021 07:35 - + Başlangıç ödeneğini 6 ayda aşan tek bakanlık Ticaret Bakanlığı oldu. Bu bakanlığın başlangıç ödeneği 6.5 milyar TL’ydi. 6 aylık harcaması ise 10.6 milyar TL oldu.  Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın bütçe verilerini yayımlandı. Bakanlık ve kurumlara bütçe yasası A cetvelinde verilen ödenekler “ bütçe başlangıç ödeneğini” oluşturuyor. Cumhurbaşkanlığı’nın 2021 Yılı Bütçe Yasası A Cetveli’nde yer alan başlangıç ödeneği 4 milyar 39 milyon TL’ydi. 6 aylık harcama 1.4 milyar TL oldu. Bu arada Cumhurbaşkanlığı’nın kullanımında bulunan “örtülü ödenekten” de 6 ayda 1.3 milyar TL harcama yapılmıştı.

Jandarma ekiplerinden sürücülere çay ve şeker ikramı

Jandarma ekiplerinden sürücülere çay ve şeker ikramı 18 Temmuz 2021 Pazar 10:22 Jandarma ekiplerinden sürücülere çay ve şeker ikramı Kastamonu da İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan Yaşam için kısa bir mola uygulamasında uzun yolculuk yapan sürücüler dinlendirilerek, çay ve şeker ikramı yapıldı. Jandarma ekiplerinden sürücülere çay ve şeker ikramı KASTAMONU - Kastamonu da İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan Yaşam için kısa bir mola uygulamasında uzun yolculuk yapan sürücüler dinlendirilerek, çay ve şeker ikramı yapıldı.

© 2025 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.