ОИ: Одбојкаши Ирана изненадили Пољску, Сједињене Америчке Државе убедљиве против Француске : vimarsana.com

ОИ: Одбојкаши Ирана изненадили Пољску, Сједињене Америчке Државе убедљиве против Француске


ОИ: Одбојкаши Ирана изненадили Пољску, Сједињене Америчке Државе убедљиве против Француске
24 јул, 2021
ФОТО: БЕТА/АП
Иран је у Групи А победио Пољску са 3:2, у истој групи Јапан је савладао Венецуелу са 3:0, док је Италија била боља од Канаде са 3:2.
У Групи Б, Бразил је победио Тунис са 3:0, Русија је савладала Аргентину са 3:1, док је Америка била боља од Француске са 3:0.
Пласман у четвртфинале избориће по 4 селекције из обе групе.
Повезане Bести
Додај коментар
Пошаљи
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција СПОРТСКОГ ЖУРНАЛА ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „СПОРТСКОГ ЖУРНАЛА“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. СПОРТСКИ ЖУРНАЛ ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
Сви Cпортови

Related Keywords

Tunisia , Japan , Tokyo , Iran , Argentina , Brazil , Italy , Canada , Russia , Poland , France , Venezuela , French , , U Group , Volleyball Iran , French July , துனிசியா , ஜப்பான் , டோக்கியோ , இரண் , அர்ஜெண்டினா , பிரேசில் , இத்தாலி , கனடா , ரஷ்யா , போல்யாஂட் , பிரான்ஸ் , வெநெஸ்வேலா , பிரஞ்சு , உ குழு , பிரஞ்சு ஜூலை ,

© 2024 Vimarsana