Складено рейтинг країн за кількістю ув'язнених - Korrespondent.net : vimarsana.com

Складено рейтинг країн за кількістю ув'язнених - Korrespondent.net


Складено рейтинг країн за кількістю ув'язнених
Текст: Людмила Садловська, 
26 липня 2021, 00:24
182
Складено рейтинг країн за кількістю ув'язнених
У місті-державі в Італії на території Риму Ватикані, який є резиденцією Папи Римського, немає жодного ув'язненого.
Представники Стамбульської Академії кримінального права проаналізували статистику про кількість людей за ґратами на сто тисяч населення в різних країнах Європи. Зібрані дані в неділю, 25 липня опубліковані в Twitter.
Так, згідно з дослідженням, Білорусь - перша в Європі в цьому списку. На кожні 100 тисяч осіб там доводиться 354 ув'язнених. На друге місце вийшла Туреччина (335), на третє - Росія (331).
Згідно з інформацією Академії кримінального права, мінімальна кількість ув’язнених серед європейських країн в Ісландії (33) і Норвегії (49).
В Україні цей показник становить 148 ув'язнених на 100 тис. населення. У сусідніх Польщі - 181, Угорщині - 169, Румунії - 116, Молдові - 182, Словаччини - 190.
У Монако всього 21 в'язнів, а Сан-Марино - шість осіб перебувають за ґратами. Жодного ув'язненого немає в Ватикані.
Avrupa’da her 100.000 kişide cezaevinde olan kişi sayısı. Türkiye, Belarus’tan sonra ikinci sırada: pic.twitter.com/rQKPOw1Ud0
— Ceza Hukuku Akademisi (@chakademisi) July 24, 2021
Відомо, що Україна входить в топ-10 європейських країн за кількістю ув'язнених у в'язницях. При цьому показники України за кількістю ув'язнених на 100 тисяч населення і заповнювання в'язниць не так високі. У зв'язку з цим частину в'язниць вирішили продати.
Новини від 
 

Related Keywords

Belarus , Iceland , Ukraine , Norway , Hungary , Rome , Lazio , Italy , Moldova , San Marino , Russia , Poland , Turkey , Romania , Pope Roman , Representatives Academy , Territory Rome Vatican , Wednesday European , பெலாரஸ் , ஐஸ்லாந்து , உக்ரைன் , நோர்வே , பசி , ரோம் , லேஸியோ , இத்தாலி , மோல்டோவா , சான் மரினோ , ரஷ்யா , போல்யாஂட் , வான்கோழி , ரோமானியா , புதன்கிழமை ஐரோப்பிய ,

© 2024 Vimarsana