Požiar v hutníckom závode na Orave je pod kontrolou: Hlásia vysoké škody : vimarsana.com

Požiar v hutníckom závode na Orave je pod kontrolou: Hlásia vysoké škody


Zdroj: tasr
Požiar, ktorý vypukol v nedeľu večer v areáli hutníckeho závodu OFZ v Oravskom Podzámku – Širokej, sa okolo 22.00 h podarilo lokalizovať.
Ako informoval riaditeľ Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (KR HaZZ) v Žiline Jaroslav Kapusniak, oheň zachvátil technológiu zavádzania suroviny do pece.
Na mieste sa aktuálne nachádza 15 profesionálnych i dobrovoľných hasičov so šiestimi kusmi techniky. Požiar sa zaobišiel bez zranení.
Fotogaléria
fotiek v galérii
"Hasiči zasahujú v sťažených podmienkach. Nakoľko je tu sálavé teplo a prašné prostredie, museli použiť dýchacie prístroje. Momentálne lokalizujú a hasia skryté ohniská v zásobníkoch, požiar sa nám podarilo včas dostať pod kontrolu. Prognóza je taká, že do hodiny miesto odovzdáme majiteľovi a na dohľad tu zostane Dobrovoľný hasičský zbor obce Oravský Podzámok," uviedol Kapusniak.

Related Keywords

Oravsky Podzamok , Zilinsky Kraj , Slovak Republic , Hungary , Poland , United Kingdom , Orava , A Zilina Jaroslav , , Director County Directorate , Zilina Jaroslav , Photo Gallery , Regional Director , United Kingdom Republic , ஸ்லோவாக் குடியரசு , பசி , போல்யாஂட் , ஒன்றுபட்டது கிஂக்டம் , புகைப்படம் கேலரி , பிராந்திய இயக்குனர் , ஒன்றுபட்டது கிஂக்டம் குடியரசு ,

© 2024 Vimarsana