Live Breaking News & Updates on 112 nieuws

Stay informed with the latest breaking news from 112 nieuws on our comprehensive webpage. Get up-to-the-minute updates on local events, politics, business, entertainment, and more. Our dedicated team of journalists delivers timely and reliable news, ensuring you're always in the know. Discover firsthand accounts, expert analysis, and exclusive interviews, all in one convenient destination. Don't miss a beat — visit our webpage for real-time breaking news in 112 nieuws and stay connected to the pulse of your community

Drie mannen uit Groningen opgepakt vanwege bankhelpdeskfraude

De politie heeft twee mannen en een jongen uit Groningen opgepakt op verdenking van bankhelpdeskfraude. Daarmee zouden ze minimaal een half miljoen euro hebben buitgemaakt. Dat meldde de politie woensdag.

Groningen , Netherlands , Team-viewer , 112-nieuws , 12nieuws ,

Schuur op recreatiepark in Hoge Hexel volledig uitgebrand

In Hoge Hexel is een schuur op recreatiepark De Bonte Specht vannacht helemaal afgebrand. Het ging rond twee uur mis op het terrein aan de Piksenweg.

Grid-cogas , 112-nieuws , Hoge-hexel , Almelo ,

Meerdere jongeren zwaargewond na eenzijdig ongeval Raalte

Bij een eenzijdig ongeluk op de N756 bij Raalte zijn vannacht vijf personen zwaargewond geraakt. De slachtoffers moesten door de brandweer uit het autowrak worden gehaald en zijn in zorgwekkende toestand naar verschillende ziekenhuizen gebracht. Over de leeftijden van de slachtoffers is niets bekend, maar de politie spreekt over 'jongeren'.

112-nieuws ,

Slachtoffers ongeluk Raalte kwamen van feest, één nog in coma

De vijf slachtoffers van het eenzijdige ongeluk bij Raalte van vannacht kwamen van een feest in Wijhe. Een van hen wordt in coma gehouden. Dat zegt de vader van één van de slachtoffers. Bij het ongeluk op de N756 bij Raalte raakten in totaal vijf jongeren zwaargewond. Met de andere vier gaat het naar omstandigheden goed.

Skid-marks , Able-traffic-accidents-analysis , 112-nieuws , Raalte , Salland ,

Werkstraf geëist tegen vrienden van slachtoffer fatale mishandeling in Enschede

Tom van der V. en Nick van H. uit Enschede hebben een werkstraf van honderd uur tegen zich horen eisen in de rechtbank van Almelo. De twee mannen van 21 jaar zouden twee mannen hebben mishandeld. Een van die mannen, een 25-jarige Enschedeër, is hoofdverdachte in de zaak rond de fatale mishandeling van Marco van der Kolk (26). Dat gebeurde in de nacht van 22 op 23 augustus 2020 in het centrum van Enschede. Hij overleed in het ziekenhuis. De 25-jarige staat later vanmiddag terecht voor de mishandeling van Van der Kolk.

Community-service , Land-able , Pick-able , Regio-enschede , Enschede , 112-nieuws , Rechtszaak ,

Grote brand in Haarle, schuur volledig uitgebrand

In Haarle heeft een grote brand gewoed in een grote schuur. De brand aan de Schippersweg was uitslaand, meldt de brandweer. Het vuur is inmiddels onder controle.

Haarle , Overijssel , Netherlands , Haarle-hellendoorn , Reggestreek , 112-nieuws ,

Jack Huijgens stopt als 112-correspondent: "Ik was verslaafd aan die scanner"

Hij is wel een beetje klaar met de media. Ook de verharding in de maatschappij ging hem steeds meer tegenstaan. En dus heeft Jack Huijgens (53) uit Hengelo besloten na zo'n dertig jaar te stoppen als 112-correspondent.

Netherlands , Dutch , First-actually , Today-may , New-run , 112-nieuws ,

Politie vindt zak met tien dode kippen: 'Gebruikt voor hondengevechten'

Wie heeft tien bruine vleeskippen om het leven gebracht en vervolgens gedumpt? Voor dat raadsel staat de politie in Oldenzaal. De beesten zijn waarschijnlijk gebruikt voor hondengevechten en daarbij op gruwelijke wijze om het leven gekomen.

Animal-rescue , 112-nieuws , Losser , Oldenzaal ,

Steekpartij in centrum Enschede, één gewonde

Bij een steekpartij in het centrum van Enschede is afgelopen nacht ten minste één persoon gewond geraakt. Hoe het met het slachtoffer gaat, is niet bekend. Voor zover bekend is er niemand aangehouden.

Center-sheath , It-center , 112-nieuws , Enschede ,

Drie Overijsselaars aangehouden voor zware mishandeling in Meppel

De politie heeft drie Overijsselaars aangehouden voor een ernstig geweldsincident in Meppel gisteravond. De verdachten zijn een man en een vrouw van 33 jaar uit Hengelo en Almelo, en een 23-jarige man uit Enschede. Bij het incident raakte een Drentenaar gewond.

Three-overijssel-system , Drenthe-city , Regio-almelo , Regio-hengelo , Regio-enschede , 112-nieuws ,