Live Breaking News & Updates on Especially well

День ангела сьогодні: чиї іменини 26 липня та хто їх святкує цього дня — Укрaїнa — tsn.ua


Сьогодні відзначаються тільки чоловічі іменини.
День ангела – це вшанування святого покровителя, ім я якого носить людина. Цей день також називають іменинами.
День ангела (іменини) сьогодні, 26 липня, святкують:
 Гавриїл, Маркіян, Степан (Стефан), Юліан.
Чоловічі іменини 
Гавриїл дослівно з древньоєврейської перекладається Пан Божий , Пан від Бога , Божий Правитель .
У дитинстві Гавриїл відчуває величезні труднощі в спілкуванні з однолітками, тому для нього кращими друзями залишаються мама і тато. У підлітковому віці він не тільки подолає свій страх, але навіть може стати лідером в колі друзів. По відношенню до товаришів він завжди щирий, надійний і відкритий.
У дорослому віці Гавриїл принциповий, красномовний, пунктуальний, товариський і щирий. Ці якості допоможуть йому у професійній діяльності. Кар єра для нього відіграє вкрай важливу роль, оскільки він прагне матеріального благополуччя і фінансової свободи. Його діяльність може бути пов язана з точними науками, освітою, медициною або, навпаки, з психологією або релігією.
Гавриїл ще з юності з великою повагою ставиться до дівчат, він щиро прагне створити сім ю, проте перш ніж одружуватися для нього важливо побудувати кар єру та досягти успіхів у роботі.
Архангел Гавриїл вважається Божим вісником та посланцем, що оголошує про важливі події на землі. Він вперше згадується у Біблії в книзі Даниїла посланим для поясненнь видінь пророку Даниїлу про майбутнє панування селевкідів, призначеної спокути за переступ для юдейського народу у вигляді вигнання на 70 років, приходу Месії, його безневинної жертви та часи нового завіту. 
У біблійній традиції Гавриїл теж вважається вісником смерті чи Божим посланцем. Він  янгол змій, саду і херувимів, іншими словами  вартовий раю. Гавриїл предвістив народження Івана Хрестителя та Ісуса Христа. Його вшановують як покровителя дипломатів, миротворців, посланців.
Маркіян
В перекладі з латинської означає той, хто належить Марсу , присвячений Марсу .
У дитинстві Маркіян відрізняється спокійним та поступливим характером. Він вміє поводитися у суспільстві, бо зазвичай отримує гарне виховання і знає що таке етикет.
Він може досягти успіхів практично у будь-якій сфері діяльності. Найбільше Маркіяну пасують професії, пов язані з технікою та інженерією. Він стане хорошим програмістом, водієм, інженером-конструктором. Також у нього є всі шанси стати чудовим спортсменом.
Маркіяну подобаються ефектні, розумні та ніжні дівчата. В любовних стосунках хлопець виявляє себе як палкий романтик, він вміє красиво залицятися. Водночас, володар цього імені справжній сім янин. Одружившись одного разу, він навряд чи зважиться на розлучення. З дружиною він дуже ніжний та уважний, обдаровує подарунками та квітами, обсипає компліментами. Ще він дуже любить бавитися з дітьми: грати з ними, виховувати, навчати. Він прагне дати своїм дітям все найкраще: освіту, дозвілля, захоплення.
Степан
Ім я походить від давньогрецького слова стефанос і означає вінок .
Маленький Стьопа веселий і непосидючий хлопчисько. Він активний, легко знайомиться з однолітками, часто навіть стає їх лідером. Хлопчик вміє справляти приємне враження на дорослих. Батькам може завдавати турбот своїм невгамовним характером, а вчителі будуть його побоюватися за спостережливість і гострі зауваження, які він робить, коли помічає помилки дорослих.
Степан може вибрати професію, пов язану із творчим напрямком. Він буде гарним художником, модельєром, архітектором. У Степана багато друзів і знайомих, для нього відкриті всі двері. Швидко орієнтується в новій обстановці. Особливо добре себе відчуває в жіночому товаристві.
У сімейному житті стосунки Степана із дружиною будуть складатися не так безхмарно. Надмірна товариськість буде давати привід для ревнощів. Можливе розлучення й новий шлюб. Дітьми займається час від часу, перекладаючи всі турботи, пов язані з їхнім вихованням, на дружину.
Юліан
Юліан - це ім я латинського походження, що означає належить до роду Юліїв .
Юліан наділений високою самооцінкою, самолюбством і лідерськими якостями, які допомагають йому домагатися свого. У дитинстві йому подобається справляти хороше враження на оточуючих, він дуже радіє, коли його хвалять і заохочують. Він не любить галасливих ігор і пустощів, вважаючи за краще більш спокійні заняття. Справжніх друзів у Юліана небагато, так як він довіряє лише тим, кого добре знає і вважає чесним і порядним.
Він часто пробує свої сили у творчості, причому досить успішно. Також Юліан прагне до першості, що допомагає йому домагатися кар єрних висот. Однак великою перешкодою на шляху до успіху може стати лінь, з якою йому необхідно боротися. Юліану слід розвивати в собі і такі якості, як тактовність і чуйність.
Відмінна риса Юліана - прагнення до свободи, він не терпить насильства над своєю особистістю і не буде бездумно підкорятися нікому. Цей чоловік романтичний, вірить в любов з першого погляду і водночас, досить легко сходиться і розлучається з жінками.
Жіночі іменини
Оскількі жіночі імена на сьогодні в православному календарі відсутні, щоб назвати народжену в цей день дівчинку, дотримуючись традицій, слід перш за все звернути увагу на найближчі до дня народження дитини дні.
Читайте також:
Поділитись:

Gabriel , Archangel-gabriel , Ivan-baptist , Jesus-christ , Day-angel , Lord-god , God-ruler , Circle-friends , Stepan-name , Small-steve , Especially-well

День ангела сегодня: чьи именины 23 июля и кто их празднует в этот день — Украина — tsn.ua


День ангела это чествование святого покровителя, имя которого носит человек. Этот день также называют именинами.
День ангела (именины) сегодня, 23 июля, празднуют:
Антон, Георгий, Даниил, Степан, Роман.
Мужские именины
Имя в переводе с древнеримского означает вступающий в бой .
Антон хороший, ласковый и мечтательный ребенок. Он хорошо играет с другими детьми, а немного повзрослев Антон очень серьезно относится к дружбе. Он продолжает общаться с друзьями детства и в взрослом возрасте.
В обучении Антон не хватает звезд, но при желании легко справляется с любой образовательной программой. В работе Антон однолюб. Привыкнув к одному рабочему месту, он не будет даже делать попыток найти что-то другое.
В юности Антон склонен к быстрым и пылким отношениям, однако в семье он постоянен и надежен. Выбрав девушку на роль жены, а не просто подруги, Антон обеспечит ту стену , в которой будет спокойно в любых жизненных неурядицах. К детям относится с любовью и с радостью проводит с ними время.
Георгий
Георгий это имя древнегреческого происхождения, в переводе означает земледелец .
В детстве Георгий держится несколько в стороне от своих сверстников. Умеет выслушивать своего собеседника, ему можно довериться в щекотливой ситуации. Может сохранить чужую тайну. Способен хорошо излагать свои мысли в письменной форме. В любой работе очень тщательно и серьезно относится к порученному делу.
В целом он дружелюбен к людям. С женщинами Георгий нерешителен, но семейная жизнь складывается обычно счастливо. Единственное, что он не способен перенести это обман. Георгий любит веселые компании и вечеринки.
Известный украинский деятель грузинского происхождения с этим именем и оппозиционной журналист Георгий Гонгадзе. Был основателем и первым главным редактором интернет-газеты Украинская правда .
Убийство Гонгадзе вызвало широкий резонанс в Украине и за ее пределами, особенно после кассетного скандала , и считается одним из самых громких уголовных дел современной Украины. По самой распространенной версии, к захвату и убийству журналиста причастны высокопоставленные чиновники, приближенные непосредственно к Леониду Кучме, который якобы лично отдавал приказы о похищении Гонгадзе.
Георгий Гонгадзе / УНІАН
Даниил
Даниил спокойный и добрый мальчик. Характером больше похож на мать. Мало болеет и любит подвижные игры. Общительный, постоянно окружен друзьями. Он не выносит лжи, может даже вспылить, но тут же быстро отходит и зла долго не помнит. Рожденные зимой Даниилы всегда талантливы и многое достигают в жизни.
Даниил может освоить самые разнообразные профессии: быть инженером, художником, предпринимателем, поваром, водителем, строителем.
Первый брак не всегда складывается удачно. Любит детей и проводить время на даче или на природе. Может увлекаться рыбалкой или охотой.
Степан
Имя происходит от древнегреческого слова Стефанос и означает венок .
Маленький Степа веселый и непоседливый мальчишка. Он активный, легко знакомится со сверстниками, часто даже становится их лидером. Мальчик умеет производить приятное впечатление на взрослых. Родителям может наносить хлопот своим неугомонным характером, а учителя будут его опасаться за наблюдательность и острые замечания, которые он делает, когда замечает ошибки взрослых.
Степан может выбрать профессию, связанную с творческим направлением. Он будет хорошим художником, модельером, архитектором. У Степана много друзей и знакомых, для него открыты все двери. Быстро ориентируется в новой обстановке. Особенно хорошо себя чувствует в женском обществе.
В семейной жизни отношения Степана с женой будут складываться не так безоблачно. Чрезмерная общительность будет давать повод для ревности. Возможен развод и новый брак. Детьми занимается время от времени, перекладывая все заботы, связанные с их воспитанием, на жену.
Одним из самых известных Степанов в Украине был и остается украинский политический деятель, один из главных идеологов и теоретиков украинского националистического движения XX века Степан Бандера.
Степан Бандера
Роман от латинского слова означает римский , римлянин .
В детстве Роман часто болеет, возможны даже нежелательные осложнения, поэтому родителям необходимо следить за здоровьем мальчика. В связи с частыми пропусками занятий у Романа могут неважно идти дела в школе, здесь тоже ему может потребоваться помощь.
Роман не терпит в жизни однообразия. Он внезапно может прервать учебу в институте и пойти работать. Увлекшись чем-либо, он загорается и пытается увлечь своей затеей других.
Первое время семейная жизнь серьезно будет затруднена его тягой к разнообразию отношений, невозможностью сосредоточиться на одном деле и довести его до конца.
С появлением в семье детей остепеняется и становится хорошим отцом. В семье Роман предпочитает быть лидером. Но без лишнего диктата. Он охотно помогает по хозяйству. Умеет развеселить окружающих.
Известным украинцем названным этим именем был Роман Шухевич (1907-1950) украинский политический и общественный деятель, главный командир Украинской повстанческой армии, борец за независимость Украины в XX веке.
Роман Шухевич / ТСН.ua
Женские именины
Поскольку женские имена сегодня в православном календаре отсутствуют, чтобы назвать родившуюся в этот день девочку, следуя традициям, стоит прежде всего обратить внимание на ближайшие ко дню рождения ребенка дни.
Читайте также:
Поделиться:

Georgia , United-states , Russia , Greece , White-house , District-of-columbia , Ukraine , Russian , Americans , Greek , Georgian , Ukrainian

День ангела сьогодні: чиї іменини 23 липня та хто їх святкує цього дня — Укрaїнa — tsn.ua


У цей день відзначаються тільки чоловічі іменини.
День ангела – це вшанування святого покровителя, ім я якого носить людина. Цей день також називають іменинами.
День ангела (іменини) сьогодні, 23 липня, святкують: 
Антон, Георгій, Данило, Степан, Роман.
Чоловічі іменини
Ім я у перекладі з давньоримського означає той, що вступає у бій .
Антон гарна, ласкава і мрійлива дитина. Він добре грає з іншими дітьми, а трохи подорослішавши Антон дуже серйозно ставиться до дружби. Він продовжує спілкуватися з друзями дитинства і у доролому віці. 
У навчанні Антон не хапає зірок, але при бажанні легко справляється з будь-якою освітньою програмою. В роботі Антон однолюб. Звикнув до одного робочого місця, він не буде навіть робити спроб знайти щось інше.
В юності Антон схильний до швидких і палких стосунків, проте у сім ї він постійний і надійний. Обрав дівчину на роль дружини, а не просто подруги, Антон забезпечить ту стіну , за якою буде спокійно у будь-яких життєвих негараздах. До дітей ставиться з любов ю і з радістю проводить з ними час.
Георгій
Георгій - це ім я давньогрецького походження, у перекладі означає  землероб .
У дитинстві Георгій тримається трохи осторонь від своїх однолітків. Уміє вислухувати свого співрозмовника, йому можна довіритися в лоскітливій ситуації. Може зберегти чужу таємницю. Здатний добре викладати свої думки в писемній формі. У будь-якій роботі дуже ретельно й серйозно ставиться до дорученої справи.
У цілому він доброзичливий до людей. З жінками Георгій нерішучий, але сімейне життя складається зазвичай щасливо. Єдине, що він не здатний перенести - це обман. Георгій любить веселі компанії й вечірки.
Відомий український діяч грузинскього походження з цим іменем та опозиційній журналіст Георгій Гонгадзе. Був засновником та першим головним редактором інтернет-газети Українська правда .
Вбивство Гонгадзе викликало широкий резонанс в Україні та за її межами, особливо після «касетного скандалу», та вважається однією з найгучніших кримінальних справ сучасної України. За найпоширенішою версією, до захоплення та вбивства журналіста причетні високопосадовці, наближені безпосередньо до Леоніда Кучми, який нібито особисто віддавав накази щодо викрадення Гонгадзе.
Георгій Гонгадзе / УНІАН
Данило
Данило - спокійний і добрий хлопчик. Характером більше схожий на матір. Мало хворіє та любить рухливі ігри. Товариський, постійно оточений друзями. Він не виносить неправди, може навіть розлютитися, але відразу швидко відходить і зла довго не пам ятає. Народжені взимку Данили завжди талановиті й багато чого досягають в житті.
Данило може освоїти найрізноманітніші професії: бути інженером, художником, підприємцем, кухарем, водієм, будівельником.
Перший шлюб не завжди складається вдало. Любить дітей та проводити час на дачі або на природі. Може захоплюватися риболовлею або полюванням.
Степан
Ім я походить від давньогрецького слова стефанос і означає вінок .
Маленький Стьопа веселий і непосидючий хлопчисько. Він активний, легко знайомиться з однолітками, часто навіть стає їх лідером. Хлопчик вміє справляти приємне враження на дорослих. Батькам може завдавати турбот своїм невгамовним характером, а вчителі будуть його побоюватися за спостережливість і гострі зауваження, які він робить, коли помічає помилки дорослих.
Степан може вибрати професію, пов язану із творчим напрямком. Він буде гарним художником, модельєром, архітектором. У Степана багато друзів і знайомих, для нього відкриті всі двері. Швидко орієнтується в новій обстановці. Особливо добре себе відчуває в жіночому товаристві.
У сімейному житті стосунки Степана із дружиною будуть складатися не так безхмарно. Надмірна товариськість буде давати привід для ревнощів. Можливе розлучення й новий шлюб. Дітьми займається час від часу, перекладаючи всі турботи, пов язані з їхнім вихованням, на дружину.
Одним з найбільш відомих Степанів в Україні був і залишається  український політичний діяч, один із чільних ідеологів і теоретиків українського націоналістичного руху XX століття Степан Бандера.
Степан Бандера
Роман від латинського слова означає римський , римлянин .
У дитинстві Роман часто хворіє, можливі навіть небажані ускладнення, тому батькам необхідно стежити за здоров ям хлопчика. У зв язку із частими пропусками занять у Романа можуть кепсько йти справи в школі, тут теж йому може знадобитися допомога.
Роман не терпить у житті однаковості. Він раптово може перервати навчання в інституті й піти працювати. Чимсь захопившись, він загоряється й намагається захопити своєю витівкою інших.
Перший час сімейне життя серйозно буде ускладнене його тягою до розмаїтості відносин, неможливістю зосередитися на одній справі й довести її до кінця.
З появою в сім ї дітей робиться розсудливим і стає гарним батьком. У сім ї Роман воліє бути лідером. Але без зайвого диктату. Він охоче допомагає по господарству. Уміє розвеселити навколишніх.
Відомим українцем названим цим ім ям був Роман Шухевич (1907-1950) - український політичний і громадській діяч, головний командир Української повстанської армії, борець за незалежність України у XX сторіччі.  
Роман Шухевич / ТСН.ua
Жіночі іменини
Оскількі жіночі імена на сьогодні в православному календарі відсутні, щоб назвати народжену в цей день дівчинку, дотримуючись традицій, слід перш за все звернути увагу на найближчі до дня народження дитини дні.
Читайте також: 
Поділитись:

Rome , Lazio , Italy , Ukraine , Ukrainian , Stepan-bandera , George-gongadze , Daniel , Leonid-kuchma , Friendly , Day-angel , Capable-well

Nord Stream 2, Merkel assicura a Biden che non verrà usato per scopi politici

Nord Stream 2, Merkel assicura a Biden che non verrà usato per scopi politici
euronews.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from euronews.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Germany , Italy , Moscow , Moskva , Russia , Kiev , Ukraine-general- , Ukraine , Italian , Ukrainian , Gazprom

Екосвідомість як спосіб життя. Про діяльність спільноти «Папороть» розповідає Ярослав Мрочко : 19:07:2021

Екосвідомість як спосіб життя. Про діяльність спільноти «Папороть» розповідає Ярослав Мрочко : 19:07:2021
vn.20minut.ua - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from vn.20minut.ua Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Kyiv , Kyyiv , Misto , Ukraine , Romania , Kiev , Ukraine-general- , Ukrainian , Basil-porika , City-council , Study-european-commission , Yaroslav-pictured

Появятся ли в Казахстане налоги для богатых, и как это воспримут бедные?


15.07.2021 08:30
Это обсуждают уже 14 лет, и вот начался новый виток.
В правительстве заявили, что могут «вернуться к рассмотрению вопроса введения прогрессивной шкалы индивидуального подоходного налога». Правда, только после перехода к обязательному всеобщему декларированию. То есть чем больше человек зарабатывает, тем больше для него будет процентная ставка налога.
Сергей Лысаков, руководитель информационно-аналитического центра TeleTrade, считает, что торопиться с этим вопросом не следует. Особенно с учетом текущего кризиса.
Слишком велик «теневой сегмент» экономики
Сергей, как вам идея о прогрессивном налоге для всех? Вообще, много ли приходится в общих налоговых поступлениях на долю физических лиц?
Вопрос о прогрессивной шкале ИПН в Казахстане обсуждается последние 14 лет, то есть с момента фактической отмены в 2007 году
Понятно, что государство старается максимизировать объем налоговых поступлений в казну. Однако всегда стоит взвешенно подходит к налоговой системе в целом, а не к ее отдельным компонентам. ИПН в структуре доходов бюджета РК занимает порядка 9%. Это значительно меньше, чем поступления по НДС или корпоративному подоходному налогу.
Между тем этот вопрос очень чувствительный, и прежде всего для тех, кто работает в сегменте малого бизнеса. С учетом того, что полный переход к обязательному всеобщему декларированию состоится лишь в 2025 году, подобные инициативы сейчас посылают четкий сигнал работодателям сохранять зарплату «в конвертах»
При этом есть и другие источники налоговых поступлений, с которыми стоит работать. Например, можно расширять налогооблагаемую базу по НДС, ликвидируя льготы, или по подакцизным товарам. В целом можно также смотреть и на другие компоненты налогов на работников, в частности, на отчисления на обязательное медицинское страхование и социальные налоги. Если говорить о низкой доле расходов на здравоохранение, целевые налоги будут более понятны для населения.
Сторонники особо подчеркивают, что это «справедливый налог». Мол, богатые и платить должны больше.
Да, главная цель прогрессивной шкалы обеспечение более справедливого распределения доходов. Однако при наличии большого теневого сегмента экономики просто повышение ставки скорее является деструктивным фактором и приведет к снижению налоговых поступлений по этому виду налогов
В первую очередь ставки ИПН можно поднимать на дополнительные доходы или доходы, связанные с получением пассивного дохода. Так, абсолютно логичной будет уплата повышенного ИПН при продаже недвижимости, которая находится в собственности менее трех лет, или на дорогую недвижимость свыше определенной стоимости. Вполне возможно рассмотреть обложение налогами доходов от реализации ценных бумаг. Разумеется, с учетом расходов на их приобретение.
Повышать надо не налоги, а доходы граждан
Некоторые его противники утверждают, что многие вообще тогда «уйдут в тень». Особенно обеспеченные, которым сейчас проще заплатить и спать спокойно.
Любое повышение налогов именно на личные доходы большинство населения воспримет негативно, потому что перед глазами высокие доходы чиновников, руководства квазигоскомпаний или компаний, обслуживающих государство. Понятно, что ИПН это один из наиболее стабильных налогов с точки зрения поступлений даже в кризисные периоды. Но я бы не стал делать акцент именно на нем, когда экономика Казахстана только-только начала оправляться от кризиса. А он прежде всего ударил по гражданам со средним доходом.
Конечно, для тех, кто пользуется кредитами, «белый» доход выгоднее. Но не думаю, чтобы этот аргумент перевесил повышенный ИПН. Для малообеспеченных слоев это снижение налогового бремени, но значимых выгод при постоянном повышении цен эта мера тоже не даст, поэтому в целом мне кажется, что прогрессивную шкалу воспримут скорее негативно.
Более обеспеченным гражданам доступен и более широкий набор инструментов налоговой оптимизации. В том числе через офшорные юрисдикции, выплату дивидендов, кредиты и субсидии под нерыночные ставки или страховые выплаты. Не думаю, что это приведет к полному уходу «в тень», но, безусловно, станет поводом для налоговой оптимизации. Все будет зависеть также от размера налоговых ставок в рамках прогрессивной шкалы.
Последний «раунд» обсуждений по введению прогрессивной шкалы ИПН стартовал еще в 2017 году. Поэтому вероятность того, что вопрос отложат еще на 3-4 года, весьма высока. Хотя я бы обратил внимание на другие налоговые источники, а также на повышение уровня доходов граждан, что автоматически повысит объемы отчислений по ИПН без социального напряжения
В ЕАЭС прогрессивной ставки нет
Насколько вообще велик в Казахстане ИПН по сравнению, например, со странами ЕАЭС?
Опять-таки, сама по себе налоговая ставка по ИПН не так много значит в отрыве от других налогов например, пенсионных отчислений и отчислений на медицинское страхование. Поэтому лучше считать в целом налоговую нагрузку на доходы граждан.
А вообще, подоходный налог в Казахстане среди стран ЕАЭС не так велик. В России он составляет 13%, но с доходов свыше 5 млн рублей будет взиматься 15%. В Армении с 2020 года 23%, в Беларуси основная ставка 13%, но с налогов от предпринимательства взимается повышенная ставка. В Кыргызстане подоходный налог 10%. То есть среди стран ЕЭАС в настоящее время никто не имеет прогрессивную шкалу подоходного налога, хотя у большинства она была.
 

Yekaterinburg , Sverdlovskaya-oblast , Russia , Moscow , Moskva , Yaroslavskaya , Krasnodarskiy-kray , Tverskaya , Tverskaya-oblast , France , Kremlin-ford , International-monetary-fund

Sumnjiva lica - Portal Novosti

Sumnjiva lica - Portal Novosti
portalnovosti.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from portalnovosti.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Serbia , Belgrade , Serbia-general- , Serbian , Alexander-jovanovic , Ipsos-mark , Alliance-to-serbia , Research-ipsos , Encouraged-belgrade , River-old-mountains , Well-alexander-jovanovic

Хорватія - Іспанія: анонс і прогноз на матч 1/8 фіналу чемпіонату Європи

Хорватія - Іспанія: анонс і прогноз на матч 1/8 фіналу чемпіонату Європи
champion.com.ua - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from champion.com.ua Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Moscow , Moskva , Russia , Milan , Lombardia , Italy , Slovak-republic , Copenhagen , Køavn , Denmark , Valencia , Carabobo

Как создать новый стильный запоминающийся образ этим летом?® | Новости Харькова и Украины

Как создать новый стильный запоминающийся образ этим летом?® | Новости Харькова и Украины
atn.ua - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from atn.ua Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Italy , Ukraine , Italian , District-council-has , Fashionable-women , Especially-well , Beds-are , Graduate-school , Pine-woods , இத்தாலி , உக்ரைன்