Live Breaking News & Updates on Fernanto

Stay informed with the latest breaking news from Fernanto on our comprehensive webpage. Get up-to-the-minute updates on local events, politics, business, entertainment, and more. Our dedicated team of journalists delivers timely and reliable news, ensuring you're always in the know. Discover firsthand accounts, expert analysis, and exclusive interviews, all in one convenient destination. Don't miss a beat — visit our webpage for real-time breaking news in Fernanto and stay connected to the pulse of your community

Αργεντινή: Τέταρτη σύλληψη για την απόπειρα δολοφονίας της Κίρχνερ

Ένας τέταρτος ύποπτος, ένας νεαρός άνδρας, συνελήφθη χθες Τετάρτη στο πλαίσιο της έρευνας για την επίθεση εναντίον της αντιπροέδρου της Αργεντινής Κριστίνα Κίρχνερ, σύμφωνα με δικαστικές πηγές τις οποίες επικαλέστηκαν πολλά μέσα ενημέρωσης, ανάμεσά τους και το επίσημο πρακτορείο Telam.

Argentina , Cristina-kirchner , Nicolas-gabriel , House-it-kirchner , Fernando-men , Septembriou , Argentinis , Agkoustina , Augoustou , Gkampriel , Ouliarte

Κολομβία: Ο στρατός ανακοίνωσε το θάνατο ηγετικού στελέχους του ELN

Ένας από τους κυριότερους διοικητές του Στρατού Εθνικής Απελευθέρωσης (ELN), επισήμως της τελευταίας οργάνωσης ανταρτών η οποία συνεχίζει να δρα στην Κολομβία, πέθανε χθες Τρίτη, μια εβδομάδα και πλέον αφότου τραυματίστηκε σε βομβαρδισμό των ένοπλων δυνάμεων και κρύφτηκε στη ζούγκλα για να μην πέσει στα χέρια των στρατιωτικών που τον καταδίωκαν, ανακοίνωσε το γενικό επιτελείο.

Colombia , Cuba , Bogota , Cundinamarca , Havana , Ciudad-de-la-habana , Colombian , Jorge-luis-vargas , Luis-fernando-navarro , Juan-manuel-santos , C-angel-romero , Army-national

Νικαράγουα: Οκτώ αντιπολιτευόμενοι κατηγορούνται για συνωμοσία

Νικαραγουανοί εισαγγελείς απήγγειλαν χθες Πέμπτη κατηγορίες για «συνωμοσία» σε βάρος οκτώ ηγετικών στελεχών της αντιπολίτευσης, συμπεριλαμβανομένων τριών που σκόπευαν να μετρηθούν με τον πρόεδρο Ντανιέλ Ορτέγα στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, όταν θα διεκδικήσει τέταρτη συναπτή θητεία.

Nicaragua , Pedro-joaquin , Arturo-cruz , Juan-sebastian , Carlos-fernando , Cost-rica , Nikaragouanoi , Nikaragouas , Noembriou , Sempastian , Mourigio

F1: Παραμένει στην Alpine έως το 2022 ο Αλόνσο

Στο δυναμικό της Alpine F1 Team θα παραμείνει και το 2022 ο Φερνάντο Αλόνσο, όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη (26/08) από την ομάδα της Φόρμουλα Ένα.

France , French , Fernando-alonso , Fernanto , Formoula , Estempan , Alonso , Alpine , Pempti ,

Κορωνοϊός- Χιλή: Ξεκίνησε η χορήγηση 3ης δόσης σε ηλικιωμένους που είχαν λάβει το εμβόλιο της Sinovac

Οι αρχές της Χιλής άρχισαν χθες Τετάρτη να χορηγούν τρίτες, ενισχυτικές δόσεις εμβολίου για τον COVID-19 σε όσους είχαν ανοσοποιηθεί με το σκεύασμα της κινεζικής Sinovac, το CoronaVac, στην προσπάθειά τους να εδραιώσουν την επιτυχία μιας από τις μαζικότερες και ταχύτερες εκστρατείες στον κόσμο.

Germany , Santiago , Regióetropolitana , Chile , United-states , Paris , France-general- , France , Israel , Florida , China , Chinese

Μία αρκούδα σε σούπερ μάρκετ

Οι πελάτες σε ένα σούπερ μάρκετ του Λος Άντζελες ένιωσαν τεράστια έκπληξη και ίσως λίγο φόβο βλέποντας να τριγυρίζει στουςδιαδρόμους ένα αρκουδάκι.

California , United-states , Los-angeles , National-forest-of-angeles , Region-it-valley-as-fernando , National-forest , Kalifornia , Fernanto , Antzeles , Walmart , Ralphs , Porter

Euro 2020: Ντέρμπι, Βέλγιο-Πορτογαλία, με... φόντο τους προημιτελικούς


Euro 2020: Ντέρμπι, Βέλγιο-Πορτογαλία, με... φόντο τους προημιτελικούς
Κυριακή, 27 Ιουνίου 2021 10:46
UPD:11:16
Το μεγάλο ντέρμπι, Βέλγιο-Πορτογαλία (22:00), ξεχωρίζει από το σημερινό (27/06) «δεύτερο πιάτο» των νοκ άουτ αγώνων του Euro 2020, ενώ θα προηγηθεί στην Βουδαπέστη το ματς ανάμεσα στην Ολλανδία και στην Τσεχία (19;00)
Ο τρίτος αγώνας της φάσης των «16» της διοργάνωσης έχει ένα μεγάλο φαβορί, την Ολλανδία. Η ομάδα του Φρανκ Ντε Μπουρ θα επιδιώξει απόψε στην «Πούσκας Αρένα» να αποδείξει ότι το 3Χ3 που έκανε στους ομίλους δεν ήταν τυχαίο και δικαιολογημένα συγκαταλέγεται μέσα στο τιμ των ομάδων που θεωρούνται επικρατέστερες για να φτάσουν έως τον τελικό.
Οι Τσέχοι πέρασαν ως τρίτοι από τον 4ο όμιλο, πίσω από τις Αγγλία και Κροατία, γνωρίζοντας.. οριακή ήττα από τα «Τρία Λιοντάρια», ήρθαν ισόπαλοι με την «Χρβάτσκα» και νίκησαν την Σκωτία. Πρόκειται για μία σκληροτράχηλη ομάδα, ικανή για όλα.
Το βράδυ της Κυριακής στη Σεβίλλη είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το μεγάλο ντέρμπι, ανάμεσα στην κορυφαία ομάδα του κόσμου με βάση την κατάταξη της FIFA (Βέλγιο) και στην κάτοχο του τροπαίου, Πορτογαλία.
Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα στο 5ο γκρουπ, κερδίζοντας κατά σειρά τις Ρωσία, Δανία και Φινλανδία. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ διαθέτει παίκτες παγκόσμιας κλάσης (Λουκάκου, Ντε Μπρόιν) και μπορεί να φτάσει έως το τέλος και να κατακτήσει το τρόπαιο.
Η Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος πέρασε ως 3η από τον όμιλο-φωτιά πίσω από τις Γαλλία και Γερμανία. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με 5 γκολ έως τώρα οδηγεί τους Ίβηρες, που δεν έχουν παίξει ακόμη καλό ποδόσφαιρο, μιας και παίκτες-κλειδιά της ομάδας, όπως ο Μπρούνο Φερνάντες, ο Μπερνάρντο Σίλβα και ο Γουίλιαμ Καρβάλιο δεν έχουν βρει ακόμη τα... πατήματά τους.
 

Germany , Budapest , Hungary , Denmark , United-kingdom , Netherlands , Croatia , Belgium , Portugal , Czech-republic , Finland , Russia