Live Breaking News & Updates on Open water swimming men

Stay informed with the latest breaking news from Open water swimming men on our comprehensive webpage. Get up-to-the-minute updates on local events, politics, business, entertainment, and more. Our dedicated team of journalists delivers timely and reliable news, ensuring you're always in the know. Discover firsthand accounts, expert analysis, and exclusive interviews, all in one convenient destination. Don't miss a beat — visit our webpage for real-time breaking news in Open water swimming men and stay connected to the pulse of your community

Tokió 2020: Rasovszky Kristóf ezüstérmes 10 km-en!


Tokió 2020: Rasovszky Kristóf ezüstérmes 10 km-en!
 
NYÍLT VÍZI ÚSZÁS
2. Rasovszky Kristóf (Magyarország) 1:48:59.0
3. Gregorio Paltrinieri (Olaszország) 1:49:01.1
A rajt után az első mérőpontnál Florian Wellbrock gyorsan 10 másodperces előnybe került, míg az ekkor ötödikként haladó Rasovszky az első 1.4 kilométeres kör végén harmadikként haladva kezdett felúszni a meglépő németre, s a francia Marc-Antoine Olivier tartott vele.
A második kör végére Rasovszkyék párosa szemmel láthatóan megérkezett a németre, miközben a mezőny már fél perccel maradt el mögöttük. Nagyjából ez volt az a pillanat, amikor az üldözők egy nagyobb, négy-öt fős csoportja Gregorio Paltrinieri vezetésével megkezdte a felzárkózást – az olasz  a negyedik kör végén már tíz másodpercen belül követte az éllovas triót, melynek az élén a harmadik körben egyébként több alkalommal is Rasovszky állt.

Germany , Tokyo , Japan , United-states , Netherlands , Hungary , Israel , Italy , Greece , Italian , Germans , Greek