Live Breaking News & Updates on Oranı

Stay informed with the latest breaking news from Oranı on our comprehensive webpage. Get up-to-the-minute updates on local events, politics, business, entertainment, and more. Our dedicated team of journalists delivers timely and reliable news, ensuring you're always in the know. Discover firsthand accounts, expert analysis, and exclusive interviews, all in one convenient destination. Don't miss a beat — visit our webpage for real-time breaking news in Oranı and stay connected to the pulse of your community

Erzurum 2'inci doz aşı oranı yüzde 60.5 oldu

ERZURUM GAZETESİ ÖZEL - En az 2 doz aşı olmuş 18 Yaş ve üstü nüfus verileri açıklandı. Erzurum’da 2’inci doz aşı yaptıran kişi sayısı oranı yüzde 60,5 olarak kaydedildi. İl 2’inci doz aşı haritasında turuncu kategoride kaldı. 2’inci doz aşı Türkiye ortalaması ise yüzde 70,98 olarak açıklandı.

Malatya , Turkey , Bingol , Bingöu , Hakkari , Hakkâ , Bitlis , Erzincan , Tunceli , Kars , Erzurum , Ardahan

Erzurum'da aşılanma oranı yüzde 76.2'ye yükseldi

En az bir doz aşı olmuş 18 yaş üstü nüfus oranları açıklandı. Erzurum’da aşı olan kişi sayısının toplam nüfusa oranı yüzde 76.2’ye yükseldi. Türkiye ortalaması ise yüzde 84,02 oldu.

Kocabeyli , Kilis , Turkey , Malatya , Istanbul , Ayhan , Nevsehir , Bingol , Bingöu , Hakkari , Hakkâ , Sivas

Erzurum aşı oranı yüzde 72.1'e yükseldi

En az bir doz aşı olmuş 18 yaş üstü nüfus oranları açıklandı. Erzurum’da aşı olan kişi sayısının toplam nüfusa oranı yüzde 72,1’e yükseldi.

Tunceli , Turkey , Malatya , Bingol , Bingöu , Erzurum , Kars , Hakkari , Hakkâ , Anatolia , Turkey-general- ,

Öğretmenlerin aşı oranı açıklandı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) okulları tüm kademe ve sınıf seviyelerinde açmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre 24 Ağustos itibarıyla öğretmenlerin yüzde 83 ü en az bir doz aşısını oldu.

Istanbul , Turkey , Mahmutlar , Malatya , Il-national-education , National-education , National-education-ministries , Health-ministries , Outbreak-in-school-taken-required-measures , Education-the-principal , August-tuesday

Erzurum 1. doz aşılanma oranı yüzde 45.2 oldu

Erzurum’da 629 bin 191, Doğu Anadolu Bölgesinin 14 ilinde ise 4 milyon 580 bin 296 kişinin birinci doz aşıyı yaptırdığı bildirildi. Erzurum’da birinci doz aşı yaptıranların sayısı bölge toplamında yüzde 13,73 oldu

Malatya , Turkey , Istanbul , Bingol , Bingöu , Hakkari , Hakkâ , Eski , Adiyaman , Bitlis , Tunceli , Manisa

Erzurum'da aşılama oranı yüzde 58.2'ye yükseldi

En az bir doz aşı olmuş 18 yaş üstü nüfus oranları açıklandı.

Malatya , Turkey , Bingol , Bingöu , Hakkari , Hakkâ , Tunceli , Kars , Erzurum , Anatolia , Turkey-general- ,

Aşılama oranı en yüksek 10 il açıklandı

İller aşılanma oranları açıklandı. Erzurum’da birinci doz aşılanma sayısının toplam nüfusa oranı yüzde 27.0, 2’inci doz aşı yaptıranların birinci doz aşı yaptıranlar toplamındaki oranı ise yüzde 50.74 oldu.

Sinop , Turkey , Erzurum , Edirne , Canakkale , Çnakkale , Eski , Adiyaman , Amasya , Your-health , Erzurum-june