Live Breaking News & Updates on Thrace Development

Stay updated with breaking news from Thrace development. Get real-time updates on events, politics, business, and more. Visit us for reliable news and exclusive interviews.

Bakan Varank: Ýkinci çeyrekte daha yüksek bir büyüme olacak


Bakan Varank: İkinci çeyrekte daha yüksek bir büyüme olacak
Bakan Varank: Öncü göstergeler Türkiye de 2021 in ikinci çeyreğinde çok daha yüksek bir büyümenin gerçekleşeceğine işaret ediyor.
04 Temmuz 2021 11:45
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Öncü göstergeler Türkiye de 2021 in ikinci çeyreğinde çok daha yüksek bir büyümenin gerçekleşeceğine işaret ediyor. dedi.
Varank, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına bağlı Trakya Kalkınma Ajansı tarafından restorasyonu gerçekleştirilen Edirne Valiliğince müze haline getirilen Edirne Necmi İğe Evi Etnografya Müzesi nin açılışında yaptığı konuşmada, ülkenin her bir güzide şehrini yeni yatırımlarla, yeni projelerle buluşturmanın gururunu yaşadıklarını söyledi. ....

Mustafa Varank , More Museum , Women Men Opportunity Equality Commission , Thrace Development , White Party Edirne , Us Office , White Party Edirne Mp Fatma , Edirne Museum , Thrace Technology Development In Our Region , Edirnea Technology Workshop , Technology Thrace Development , Home Ethnography Museum , Ministers Varank , Technology Minister Mustafa Varank , Technology Thrace Development The Agency , Edirne Home Ethnography The Museum , Mosque House , From Ankara , Purchased Receive Managers Index June , Tech Thankfully , Their City , Location Balkan , Wish That The Food , Thrace Development The Agency , Technology Workshop , Ali The Cloud ,