vimarsana.com


J.P.
">
Ţările cu cea mai mică acoperire vaccinală au, de asemenea, cele mai ridicate rate ale mortalităţii din cauza coronavirusului. Din 29 de ţări europene studiate, România are a doua cea mai mică acoperire vaccinală, arată Economy Today care a centralizat datele disponibile pe site-ul Centrului European de Prevenire şi Control al Bolilor, conform Hotnews.
Datele arată că din 29 de ţări europene studiate, ţările cu cea mai mică acoperire vaccinală au cea mai mare mortalitate la 1.000.000 de locuitori, potrivit Rador.
Economy Today a centralizat datele disponibile pe site-ul ECDC (Centrul European de Prevenire şi Control al Bolilor) care indică rata mortalităţii coronavirusului la 1.000.000 de locuitori în ultimele 14 zile şi acoperirea vaccinală a fiecărei ţări şi din care se vede că ţările cu o acoperire vaccinală mai redusă au mai multe decese provocate de virus.

Related Keywords

Latvia ,Malta ,Iceland ,Sweden ,Bulgaria ,Liechtenstein ,Cyprus ,Romania , ,Center Europe ,Organization World ,Scrutiny Diseases ,Below Sweden ,லாட்வியா ,மால்டா ,ஐஸ்லாந்து ,ஸ்வீடந் ,பல்கேரியா ,லிக்டந்ஸ்டைந் ,சைப்ரஸ் ,ரோமானியா ,மையம் யூரோப் ,

© 2024 Vimarsana

vimarsana.com © 2020. All Rights Reserved.