vimarsana.com


Selangor lulus 6,219 permohonan rebat pengangkutan suntikan vaksin
A
A
SHAH ALAM - Kerajaan Selangor telah meluluskan sebanyak 6,219 permohonan rebat pengangkutan Grabcar kepada rakyat di negeri ini bagi mendapatkan suntikan vaksin di mana-mana Pusat Pemberian Vaksin (PPV) di negeri ini sehingga 25 Julai lalu.
Menteri Besar Selangor, Datuk Seri Amirudin Shari berkata, sehingga kini sebanyak 8,704 permohonan telah diterima bagi mereka mendapatkan rebat pengangkutan RM20 (pergi dan balik).
Menurutnya, sebanyak 2,113 baucar rebat Grab bernilai RM20 setiap satu telah dimanfaatkan oleh rakyat di negeri ini.
"Rebat RM20 untuk Grab merupakan insentif galakan dan memudahkan vaksin Covid-19 diambil dalam Pakej Kita Selangor 2.0 menerusi peruntukan RM1 juta dengan kos semasa RM43,260," katanya yang memuat naik status di Facebook beliau pada Khamis.

Related Keywords

,Government Caves ,Center The Grant Vaccine ,Minister Large Caves ,Grandfather Series Handjoyo ,According To Him ,Package Us Caves ,Incorporation Minister Large ,

© 2025 Vimarsana

vimarsana.com © 2020. All Rights Reserved.