İngiltere den flaş normalleşme kararı! 19 Temmuz a ertelendi gazetevatan.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from gazetevatan.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.
Dünya ekonomisinin en gelişmiş 7 ülkesinin liderlerini bir araya getiren G7 zirvesinin 47'ncisi İngiltere’de gerçekleşti. İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth’in ev sahipliği yaptığı G7 resepsiyonundan geriye ise ilginç bir fotoğraf karesi kaldı.
G-7 Zirvesi nde Kuzey İrlanda tartışması: AB ve İngiltere, geri adım atmayacağını duyurdu
13.06.2021 10:57
İngiltere de yapılan G-7 Zirvesi nde Brexit sonrasında Avrupa Birliği ve Londra yönetimi arasında yaşanan Kuzey İrlanda sorunu tartışmaya yol açtı.
İngiltere de yapılan G-7 Zirvesi nde Brexit sonrasında Avrupa Birliği ve Londra yönetimi arasında yaşanan Kuzey İrlanda sorunu tartışmaya yol açtı.
İngiltere Başbakanı Boris Johnson, İngiltere nin AB ile bir ticaret anlaşmazlığında toprak bütünlüğünü korumak için ne gerekiyorsa yapacağını ve çözüm bulunamaması halinde acil durum önlemleri alacaklarını söyledi.
Joe Biden może przegrać potyczkę, którą będzie szczyt USA-Rosja, i nic dramatycznego z tego nie wyniknie dla jego kraju. Natomiast Władimir Putin będzie w Szwajcarii balansował na krawędzi