Latest Breaking News On - Additional ten - Page 1 : vimarsana.com

Yderligere ti smittede det seneste døgn

tidende.dk - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from tidende.dk Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Chile gør comeback efter misset straffespark mod Messi og co.

Argentina måtte nøjes med 1-1 mod Chile i holdets første kamp ved den sydamerikanske turnering Copa America. 15. juni 2021, 04.49 På sikker vis satte Lionel Messis venstrefod bolden i mål på et frispark i første halvleg mod Chile. RIO DE JANEIRO Superstjernen Lionel Messi scorede på et fremragende frispark, da Argentina mandag lokal tid spillede sin første kamp i Copa America mod Chile. Men chilenerne kom tilbage og udlignede til 1-1, hvilket blev kampens slutresultat. Messis magiske venstrefod havde sikret et dominerende argentinsk hold en fortjent føring ved halvlegen, men i begyndelsen af anden halvleg udlignede Eduardo Vargas.