📰 Sinop News
Page 146 - Sinop News Today
Fast, Ad-Free News Updates
Stay updated with breaking news from Sinop. Real-time updates on events, politics, business and more.
August 15, 2021
Milli Savunma Bakanı Akar, “Barış Pınarı bölgesine sızmaya çalışan 14, Hava Kuvvetlerimizin Gara’ya harekatında 6, Hakurk’ta 2 olmak üzere 24 saat içinde 22 terörist etkisiz hale getirildi.“ dedi.
August 15, 2021
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD)dan yapılan son açıklamaya göre; sel nedeniyle 3 ilde toplam can kaybı sayısı 59a yükseldi. Sel bölgesinde haklarında kayıp ihbarında bulunulan 77 kişi için başlatılan arama çalışmaları devam ediyor.
August 15, 2021
Zahlreiche Menschen würden noch vermisst, sagte Innenminister Süleyman Soylu am Samstagabend in der Stadt Kastamonu.
August 15, 2021
Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, olası hareketliliğe karşı İran sınırındaki birliklerin takviye...
August 15, 2021
Elazığ Valiliği tarafından Karadeniz’de yaşanan sel felaketinin ardından selzedelere 3 tır yardım gönderildi.
August 15, 2021
Son dakika haberi: Türkiyenin çeşitli yerlerinden tatil için Sinopun Türkeli ilçesine gelen ve sel felaketinde köprülerin yıkılması nedeniyle ilçede mahsur kalan vatandaşların arabalı vapurla tahliyesi başladı.
August 15, 2021
Selde vefat edenlerin sayısı | Kastamonu, Sinop ve Bartın'da meydana gelen sel felaketlerinin ardından can kayıpları da artıyor. Vatandaşlar selde yaşamını yitirenlerin sayısını araştırmaya başladı. Şimdiye kadar selde kaç kişi vefat etti?
August 15, 2021
Elazığ Valiliği tarafından Karadeniz'de yaşanan sel felaketinin ardından selzedelere 3 tır yardım gönderildi.
August 15, 2021
La mayor parte de las víctimas mortales, en concreto 48, corresponden a la zona de Kastamonu
August 15, 2021
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sel felaketinin yaşandığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesini ziyaretinde, "Önemli olan felaketin geleceğini bilerek önlem almaktır. Yüz yıllardır bu gerçeği aslında bütün Karadeniz yaşıyor. Nasıl olur da bu gerçekler bilindiği halde dere kenarlarına yapılaşmaya izin verilir. Bu çok acı bir şey. Bundan ders çıkarmalıyız" dedi.