Henrik-gramm
Morten-bjrlo
Andr-jndal

Sport, Fotball | FK Toten tapte generalprøven – polsk nykommer skadet

Frode Klevrud og Andreas Svae 16.07.21 22:10 16.07.21 23:01 FK Toten var fullt på høyde med Elverum i fredagens treningskamp, men et lettkjøpt mål rett etter sidebytte avgjorde kampen på Lena. I en målløs første omgang hadde FK Toten de største sjansene i første omgang sjansene, men gjestene fra Elverum tok over etter pause. Daniel Dalehaug scoret kampens eneste mål da han fikk all verdens tid til å sikte og sette ballen bak Kamil Olsztyński i FK Toten-målet. FK Toten byttet på både spillere og posisjoner i andre omgang, så det var nok noe av årsaken til at laget mistet noe av grepet på kampen.