vimarsana.com

Card image cap


6 bin 600 görselden oluşan “Vakt-i Fener” tarihin sanatı
6 bin 600 görselden oluşan “Vakt-i Fener” tarihin sanatı
Bir spor kulübü, herhalde ilk kez bir sanat eseri ısmarlayarak hem tarihlerini anlatan kültürel bir miras hazırlıyor hem de kulübüne gelir elde etme projesi gerçekleştiriyor. Bunu da ancak Fenerbahçe ve yeni vizyonu yapar!
Abone Ol
Fenerbahçe Stadı’na basın toplantısı için ısrarla çağrılınca birkaç kez sordum, kültür sanatı ilgilendirdiğine emin misiniz, diye. Konuyu sır gibi sakladılar, toplantı başlayana dek. Sizler de bugün öğreniyor olacaksınız, bu çok emek verilmiş, çok çalışılmış, çok anlamlı işe. Bir spor kulübü, hem geleceğe miras bırakmak hem gelirlerini artırmak için bir sanat eseri ısmarlıyor. Fikir, ABD’de yaşayan USA Fenerbahçe Derneği’nin başındaki Fatih Akarsu’nun yine ABD’de yaşayan sanatçı Burak Karavit’in işlerini bir fotoğraf sergisinde görmesiyle başlıyor, Başkan Ali Koç’la paylaşılıyor, yönetim kurulu üyeleri Simla Türker Beyazıt, Agah Ruşen Çetin ve Can Gebetaş da destek verince sanatçı Türkiye’ye geliyor, hatta ailesini de yollayıp tam bir yıl üzerinde çalışacağı projeye odaklanıyor.

Related Keywords

Mustafa Kemal , Ankara , Turkey , States Fenerbahce , Ali Ko , Justice Lantern Oil , Fenerbahce The Stadium , United States Fenerbahce The Association , Conqueror The River , Fenerbahce Sports , Download When Veterans Mustafa Perfection Ataturk , Number The Work , Veterans Mustafa Kemal , Mustafa Perfection , Artist Burak , Flying Keeper , Saints Lightning , Years Championship , July Justice Lantern Oil , Women World , Hut The Bride Work , From Themt Shirts , மஸ்டேஃபா கெமால் , அங்காரா , வான்கோழி , அலி கோ , பெண்கள் உலகம் ,

© 2024 Vimarsana

vimarsana.com © 2020. All Rights Reserved.