Calonge signa el contracte d'obra per acabar Mas Pere : vima

Calonge signa el contracte d'obra per acabar Mas Pere


Emili Agulló - CALONGE I SANT ANTONI
L’inici del final de les obres pendents de la urbanització de Mas Pere, a Calonge i Sant Antoni, enfila la línia d’arribada després que l’alcalde, Jordi Soler, signés ahir el contracte d’execució dels treballs amb Esteve Ayats, representant de l’empresa adjudicatària, Aglomerats Girona. Malgrat això, Pedro Gil, de l’Associació Masperense de propietaris, explicava ahir que han presentat un recurs davant el Tribunal Català de Contractes del Sector Públic.
El consistori defensa que el cost mitjà per finca –un dels aspectes més controvertits–, un cop adjudicat el contracte, serà d’uns 15.000 euros per parcel·la, un import calculat sobre cada unitat d’uns 700 m². Aquest import es pagarà en sis quotes repartides cada sis mesos durant tres anys, la primera de les quals ja ha estat liquidada. També que el preu d’adjudicació, de 8,75 milions, és un 20,3% inferior al preu inicial de concurs, que ja van rebaixar un 5% el pressupost actualitzat a la baixa. I que el municipi hi destinarà 358.506 euros aportats per l’Entitat Urbanística de Conservació de Mas Pere, que en el moment de la seva dissolució va traspassar el seu saldo disponible per fer front als treballs pendents.

Related Keywords

George Soler , Stephen Gary , Court Catalan , Commission Legal Advisor , Saint Antonio , Agglomerates Girona , Sector Public , Entity Planning , City Hall , ஸ்டீபன் கேரி , துறவி அன்டோனியோ , நகரம் மண்டபம் ,

© 2024 Vimarsana