A Marron Kompas geschokt door heengaan Theo Jubitana : vimarsana.com

A Marron Kompas geschokt door heengaan Theo Jubitana


A Marron Kompas geschokt door heengaan Theo Jubitana
A Marron Kompas geschokt door heengaan Theo Jubitana
23/07/2021 22:22
De redactie van DWT Publishing NV stelt lezers in de gelegenheid stukken in te zenden ter publicatie. In principe worden alle ingezonden artikelen opgenomen, tenzij de inhoud schadelijk, kwetsend of beledigend is voor derden. Stukken die geplaatst worden komen niet noodzakelijkerwijs overeen met de mening van DWT Publishing NV. De redactie behoudt zich het recht voor om stukken niet te plaatsen, of in te korten of te redigeren zonder dat die uit hun context worden gehaald.
 
PARAMARIBO -
De stichting A Marron Kompas heeft met groot verdriet en diepe verslagenheid kennisgenomen van het heengaan van kapitein Theo Jubitana van Hollandse Kamp tevens voorzitter van de Vereniging van Inheemse Dorpshoofden in Suriname (Vids). Met het heengaan van deze zeer gewaardeerde en gerespecteerde leider is een grote zoon van Suriname in het algemeen, maar de inheemse gemeenschap in het bijzonder heengegaan.

Related Keywords

Suriname , Paramaribo , Netherlands , Dutch , , Association Of Indigenous , Maroon Compass , Paramaribo Able , Dutch Camp , ஸரிநாம் , நெதர்லாந்து , டச்சு , சங்கம் ஆஃப் உள்நாட்டு , டச்சு முகாம் ,

© 2024 Vimarsana