La família Pujol Ferrusola, pendent de la data del judici : vimarsana.com

La família Pujol Ferrusola, pendent de la data del judici


Redacció - barcelona
El jutge Santiago Pedraz va dictar ahir la interlocutòria d’obertura de judici oral per a l’expresident català Jordi Pujol, els seus set fills i onze persones més, entre elles l’exdona del primogènit Jordi Pujol Ferrusola, Mercè Gironès, per la fortuna suposadament il·lícita que van acumular i van mantenir oculta durant dècades. Ara només queda que la sala penal de l’Audiencia Nacional fixi les dates de celebració del judici, a Madrid.
En la seva interlocutòria, i després d’excloure del procediment per motius de salut Marta Ferrusola, esposa de l’expresident, el jutge requereix a Jordi Pujol Ferrusola i a la seva exdona perquè en deu dies dipositin 7,5 milions d’euros i 400.000 euros, respectivament, per cobrir les possibles responsabilitats civils. En concret, el jutge els envia a judici pels delictes d’associació il·lícita, blanqueig de capitals, delicte continuat de falsificació de document mercantil, set delictes contra la Hisenda Pública i un altre de frustració de l’execució.

Related Keywords

Catalan George Hill , Hill Ferrusola , George Hill Ferrusola , Martin Ferrusola , Audience National , Mercy Girona , Her Auto ,

© 2024 Vimarsana