De verwachte opstelling van de Rode Duivels tegen Portugal: ... : vimarsana.com

De verwachte opstelling van de Rode Duivels tegen Portugal: ...


Vanavond om 21u is het zover: dan moeten de Rode Duivels laten zien dat het menens is met Europese titelambities. Tegen regerend Europees kampioen Portugal belooft dat geen sinecure te worden, maar bondscoach Roberto Martinez kan op de langdurig geblesseerde Castagen na wel op iederen rekenen.
En dus moeten er keuzes gemaakt worden. Boyata en Denayer kregen hun kans in de groepsfase, maar dreigen naar de bank te verhuizen ten voordele van Thomas Vermaelen, die Alderweireld en Vertonghen naast zich krijgt. Op de veelbesproken wingbacks zijn Thorgan Hazard en Thomas Meunier de logische keuzes, Witsel en Tielemans vormen het hart van het middenveld. Dat betekent dat De Bruyne recht in de rug van Lukaku mag opereren, ten koste van Dries Mertens. Links lijkt aanvoerder Eden Hazard de voorkeur te krijgen op Yannick Carrasco, die nochtans al mooie dingen liet zien.

Related Keywords

Portugal , Vertonghen Meunier , Thomas Meunier , , Red Devils , Lukaku May , Fallow Mertens , Rode Duivels Live , Port Voor Homepage , Ortugal Nationale Ploeg , Ode Duivels , போர்சுகல் , தாமஸ் ம்ட்நியர் , சிவப்பு பிசாசுகள் ,

© 2024 Vimarsana