Авіація ДСНС почала гасити пожежі в Туреччині : vimarsana.com

Авіація ДСНС почала гасити пожежі в Туреччині


Авіація ДСНС почала гасити пожежі в Туреччині
30 липня 2021, 22:31
Всього до гасіння пожеж станом на 30 липня залучено понад 4 тисячі людей, 457 одиниць техніки та 35 повітряних суден
ПОДІЛИТИСЬ
share
Друк
Авіація Державної служби з надзвичайних ситуацій приступила до гасіння лісових пожеж у Туреччині, повідомляє пресслужба відомства 30 липня.
За повідомленням, українські пожежні літаки здійснили перші скиди води увечері 30 липня.
«Пожежні літаки Ан-32П, які Україна направила на допомогу Республіці Туреччина для ліквідації лісових пожеж, здійснили перші два скиди води (16 тонн) на осередки пожежі в гірських районах поблизу міста Анталія», – йдеться в повідомленні.
Як додають у службі, літаки здійснили посадку в аеропорту «Газіпаша Аланія» і планують продовжити роботу 31 липня.
ФОТОГАЛЕРЕЯ:
Раніше 30 липня Державна служба з надзвичайних ситуацій повідомила, що направить два пожежні літаки до Туреччини для допомоги з гасінням лісових пожеж.
Всього до гасіння пожеж, що ускладнюється сильним вітром та спекотною погодою, станом на 30 липня залучено понад 4 тисячі людей, 457 одиниць техніки та 35 повітряних суден.
Пожежі в Туреччині виникли на тлі високих температур (понад 40 градусів Цельсія) і вітряної погоди. Вогонь поширився в регіоні, де розташовані туристичних курорти, зокрема, в провінціях Анталія, Адана, Мерсін та Мугла, які є популярними напрямками для відпочинку українських туристів.
За останніми даними, щонайменше три людини загинули, понад 100 поранені внаслідок пожеж у Туреччині.
Embed
share

Related Keywords

Turkey , Istanbul , Antalya , Ukraine , Ukrainian , , Aviation Dsns , Aviation State , Office July , Republic Turkey , South Coast Turkey , Before July State Service , வான்கோழி , இஸ்தான்புல் , ஆன்டால்யா , உக்ரைன் , உக்ரேனிய , அலுவலகம் ஜூலை , குடியரசு வான்கோழி ,

© 2024 Vimarsana