Vanligvis er dette ulovlig: – En stor opplevelse : vimarsana.com

Vanligvis er dette ulovlig: – En stor opplevelse


Oppdatert nå nettopp
– Dette er en stor opplevelse for oss som sportsfiskere. Det er dette vi brenner for, forteller Thomas Tangen Flem til VG.
Sammen med fiskelaget «Team Ferd Actin» var han årets første i Norge som fikk napp på makrellstørje like utenfor Ålesund på lørdag.
Dette er en praksis som i utgangspunktet er ulovlig, men de siste årene har Fiskeridirektoratet organisert fisket i samarbeid med Havforskningsinstituttet som også er en del av et internasjonalt prosjekt for å øke kunnskapen om bestanden.
I lovverket heter det at rekreasjonsfiskere ikke er tillatt med mindre man får tillatelse fra Fiskeridirektoratet. Men i fjor varslet regjeringen at bestanden var økende, og at man dermed kunne delta i prosjektet som blir ledet av forvaltningsorganisasjonen ICCAT.

Related Keywords

Norway , Sweden , Denmark , Norwegian , Ocean Ferrari , Research Institute , Suitcases In Research Institute , Thomas Rod , Off Published , Teams Currently , Directorate Of Fisheries , Claimed Suitcases , நோர்வே , ஸ்வீடந் , டென்மார்க் , ஆராய்ச்சி நிறுவனம் ,

© 2024 Vimarsana