vimarsana.com


Katuvalaisimet ottivat osumaa viikonloppuyön ja -aamun tieliikenneonnettomuuksissa. Kuvituskuva. Tiina Mansikka
Niklas Pelkonen
Keski-Suomessa sattui lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kaksi tieliikenneonnettomuutta, joissa auto suistui tieltä ja törmäsi lyhtypylvääseen.
Tikkakoskentiellä Jyväskylässä sattui sunnuntaina puolenyön jälkeen tieliikenneonnettomuus, kun henkilöauto ajoi tieltä ulos ja osui lyhtypylvääseen. Pylväs meni törmäyksen voimasta poikki. Onnettomuusautossa oli kyydissä vain kuski, joka ei loukkaantunut rytäkässä.
Uuraisilla Jyväskyläntien ja Vehniäntien risteyksessä tapahtui kuuden aikoihin aamulla tieliikenneonnettomuus, jossa henkilöauto ajautui tieltä ulos ja törmäsi lyhtypylvääseen kierähtäen katolleen ja lopulta ojaan. Kun pelastuslaitos saapui onnettomuuspaikalle, kuljettaja oli poistunut. Pelastuslaitos ja poliisi tavoittivat hänet hieman myöhemmin kotoaan. Kuljettaja vietiin ensihoidon tarkastuksen jälkeen sairaalaan vielä tarkempiin tutkimuksiin.

Related Keywords

Finland , Central Finland , Keski Suomi , Uurainen , Niklas Pelkonen , , Thank You , Once Rescue Department , Rescue Department , Valaisinpylväät , Tieliikenneonnettomuus , Keski Suomen Maakunta , Jyväskylän Kaupunki , Yväskylän Seutukunta , Ehniä , Laukaa , பின்லாந்து , மைய பின்லாந்து , நன்றி நீங்கள் , மீட்பு துறை ,

© 2024 Vimarsana

vimarsana.com © 2020. All Rights Reserved.