vimarsana.com

Card image cap


30.07.2021. / 22:19
5
Više od 700 ljubitelja sportova na vodi iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Sjedinjenih Američkih Država, Njemačke i još nekoliko evropskih država u 90 plovila učestvovalo je danas u rafting-kajak regati na Uni "Emocije i sjećanja", koju je organizirao Nacionalni Park Una.
Riječ je o jednodnevnoj vodenoj karavani, organiziranoj kako bi se sačuvala tradicija Una regate koja se održava 47 godina i koja spada u značajnija sportska i turistička dešavanja u Bosni i Hercegovini.
- Već dvije godine nismo organizirali Una regatu jer je to velik projekt i podrazumijeva brojne prateće sadržaje koji se ne mogu prirediti uz epidemiološke mjere koje su još na snazi. Ovim jednodnevnim raftingom, želimo očuvati tradiciju, ali i ljubiteljima sportova na vodi pružiti jedinstven doživljaj kakav mogu imati samo na ovoj rijeci - rekao je Amarildo Mulić, direktor Nacionalnog parka Una.

Related Keywords

Bihac , Federation Of Bosnia And Herzegovina , Bosnia Herzegovina , Ireland , Turkey , , City Bihac Well National Park , National Park , Emotions Well , Sports Well , Bosnia Well Ireland , Director National Park , City Islands , Beach Concrete , City Bridge , கூட்டமைப்பு ஆஃப் போஸ்னியா மற்றும் ஹெர்சகோவினா , போஸ்னியா ஹெர்சகோவினா , ஐயர்ல்யாஂட் , வான்கோழி , தேசிய பூங்கா , நகரம் பாலம் ,

© 2024 Vimarsana

vimarsana.com © 2020. All Rights Reserved.