Survivor Τελικός: Μεγάλος νικητής ο Σάκης Κατσούλης : vimarsana.com

Survivor Τελικός: Μεγάλος νικητής ο Σάκης Κατσούλης


Survivor Τελικός: Μεγάλος νικητής ο Σάκης Κατσούλης
Ο Σάκης Κατσούλης αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του Survivor 4 και κέρδισε το έπαθλο των 100 χιλιάδων ευρώ. Όλα όσα έγιναν στον τελικό. Οι καλεσμένοι, οι απουσίες και το μουσικό show των παλιών παικτών.
06 Ιουλίου 2021 01:23
Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (5/7) ο μεγάλος τελικός του Survivor 4, με τον Σάκη Κατσούλη να αναδεικνύεται ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και να κερδίζει το τεράστιο έπαθλο των 100 χιλιάδων ευρώ.
ADVERTISING
Ο Σάκης Κατσούλης ήταν φιναλίστ μαζί με τον Ηλία Μπόγδανο και αξίζει να σημειωθεί πως η διαφορά των ψήφων τους ήταν μικρότερη του 1%, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός.
"Θέλω να σας πω κάτι, το οποίο και να θέλαμε δεν θα μπορούσαμε να το έχουμε προβλέψει. Όλοι είπαν για τη σημερινή αναμέτρηση ότι πρόκειται για ένα ντέρμπι. Θέλω να σας κάνω μια απίθανη αποκάλυψη. Για πρώτη φορά σε τελικό Survivor η διαφορά σε ποσοστιαίες μονάδες ανάμεσα στους δύο υποψήφιους για τη νίκη στο φετινό Survivor είναι μικρότερη του 1%. Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό για δύο υποψήφιους που διεκδικούν αυτό το τρόπαιο του φετινού Survivor, του 2021", δήλωσε ο παρουσιαστής.
Υπενθυμίζεται, ότι δυο τους ψηφίστηκαν θετικά από το κοινό στον ημιτελικό, για να προχωρήσουν και να διεκδικήσουν τον τίτλο του νικητή στην τελευταία βραδιά. Είχαν επικρατήσει έναντι της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, που ήταν υποψήφια μαζί τους, αλλά και του Γιώργου Κορόμι που βρέθηκε εκτός παιχνιδιού λίγο νωρίτερα.
Το Survivor 4 έριξε αυλαία μετά από 6,5 μήνες, κατά τη διάρκεια των οποίων οι παίκτες πέρασαν μοναδικές στιγμές, αντιξοότητες, χαρές, λύπες και η παραγωγή είχε ετοιμάσει μια θεαματική βραδιά γεμάτη κέφι, γέλιο και συγκινήσεις, ενώ ο τελικός έκλεισε με ένα τραγούδι που είχαν γράψει μέσα στο παιχνίδι ο Τριαντάφυλλος με τον Ηλία.
Οι πρώτες δηλώσεις του νικητή Κατσούλη
Στις πρώτες του δηλώσεις ο Σάκης Κατσούλης αναφέρθηκε στη Μαριαλένα, στην οποία έδωσε το τρόπαιο, αλλά και στον Τριαντάφυλλο.
"Όταν λέμε ότι η Μαριαλένα στήριξε, όντως στήριξε. Το σίγουρο είναι ότι δημιουργήθηκε μια οικογένεια με τη Μαριαλένα και τον Τριαντάφυλλο. Με τη συγκεκριμένη κυρία δεν ξέρω αν θα είμαστε μαζί, αλλά σίγουρα δεν θα τη βγάλω απ' τη ζωή μου, γι' αυτό και κρατά και το τρόπαιο", είπε ο νικητής.
Από την άλλη, ο Ηλίας Μπόγδανος που έλαβε τη δεύτερη θέση, δήλωσε χαρούμενος για την εμπειρία, για το ταξίδι και για όλα όσα έζησε, αναφέροντας πως τα χρήματα είναι υλικά αγαθά.
"Ηχηρές" απουσίες από τον τελικό
Στον τελικό παρόντες ήταν σχεδόν όλοι οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, καθώς και οι συγγενείς των φιναλίστ, ενώ -όπως και στον ημιτελικό- περιορισμένος αριθμός κοινού μπόρεσε να παρακολουθήσει τη βραδιά από κοντά.
Στη μεγάλη βραδιά κάποιες απουσίες ήταν ιδιαίτερα "ηχηρές". Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, απουσίαζαν οι Νίκος Μπάρτζης, Άννα Μαρία Βέλλη και Αγγελική Λάμπρη. Επίσης, δεν έδωσαν το "παρών" οι: Τζέιμς Καφετζής, Νικολέτα Μαυρίδη, Αλέξης Παππάς, Περικλής Κονδυλάτος και Χριστίνα Κεφαλά.
Μαριαλένα Ρουμελιώτη
ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ / PAPADAKIS PRESS

Related Keywords

Sakis Katsulis , Christina Kefala , George Alkaios , George Lianos , C Sakis Katsulis , Elias Bogdanos , Nicole Mavridis , Anna Maria Wella , Saki Katsouli , , Angelic Lambri , James Coffee Maker , Alexis Priest , Freedom Free , Saint Domingo , Banner Kallidis , After All , அலெக்சிஸ் ப்ரீஸ்ட் , சுதந்திரம் இலவசம் , துறவி டொமிஂகொ ,

© 2024 Vimarsana