Mladých je naočkováno nejméně. Nejsme nezodpovědní, jen máme silnou imunitu, hájí se : vimarsana.com

Mladých je naočkováno nejméně. Nejsme nezodpovědní, jen máme silnou imunitu, hájí se


před 19 hodinami
Ochota očkovat se s přibývajícím věkem postupně stoupá. Data ministerstva zdravotnictví dokládají, že mladí o očkování nejeví příliš velký zájem. Ve skupině ve věku od 16 do 29 let dostalo zatím alespoň první dávku vakcíny pouze necelých čtyřicet procent obyvatel. Očkovat se nechtějí, nebo váhají hlavně ze strachu z vedlejších účinků. Jiní si covidem prošli a protilátky jim prý stačí.
Jednadvacetiletý student z Frýdku-Místku Petr Doležel se už rozhodl, že se očkovat nebude. "Od malička jsem nebral žádné léky, ani jsem se dobrovolně nikdy neočkoval, a tak mám strach, co by to se mnou mohlo udělat. Třeba paralen jsem měl jen jednou v životě. Jsem zvyklý, že kdykoliv mi něco je, dokážu si pomoct jinak a většinou přírodní cestou. Myslím si tedy, že moje obavy jsou oprávněné, a očkovat se proto nechci," vysvětluje své důvody. 

Related Keywords

Ostravice , Moravskoslezský , Czech Republic , Olomouc Hana , Agency Martin , Young , Agency Mccann , Not Being , From Childhood , Have The , Also According , Covidem Taken , Young Are , Sociologist Daniel Prokop From Paq , New Centre , Adam Did Not , John Binary , செக் குடியரசு , இளம் , இல்லை இருப்பது , இருந்து குழந்தை பருவம் , வேண்டும் தி , இளம் உள்ளன , புதியது மையம் ,

© 2024 Vimarsana