Live Breaking News & Updates on Aatu heikkonen hilly

Stay updated with breaking news from Aatu heikkonen hilly. Get real-time updates on events, politics, business, and more. Visit us for reliable news and exclusive interviews.

Tampere-talossa jättiremontti korona-aikana – Uusilla valoilla biljoona värisävyä, katolle isompi aurinkovoimala ja vessoja uusiksi


Tampere-talon Ison salin valaistus on uusittu. Aatu Heikkonen
Petteri Mäkinen
Tampere-talo teki mittavia uudistuksia koronasulun aikana. Ison salin valaistus ja talon saniteettitilat uusittiin ja aurinkovoimalan laajennus on rakenteilla.
Tampere-talo ja sen omistaja Tampereen kaupunki ovat käyttäneet koronasulun ajan tehokkaasti tekemällä merkittäviä toiminnallisia ja kestävän kehityksen uudistuksia talossa.
Ison salin yleisvalaistus uusittiin kokonaisuudessaan ja Ison salin katolle on rakenteilla aurinkovoimalan kolmas lisäosa. Lisäksi Tampere-talon pääaulan naisten saniteettitilat on täysin uudistettu.
Tampere-talo on kiinteistönä Suomen ensimmäinen hiilineutraali kongressi- ja konserttikeskus.
Tampere-talon Ison salin valaisinsaneeraus tehtiin Tampereen kaupungin tuella hiljaista korona-aikaa hyödyntäen.

Finland , Netherlands , Dutch , David-rantanen-tampere , New-tampere-house-big-hall , Aatu-heikkonen-hilly , Big-hall , Tampere-city , Addition-tampere-house , Tampere-house-big-hall , Final-result