Live Breaking News & Updates on Adolescents The Basin

Stay updated with breaking news from Adolescents the basin. Get real-time updates on events, politics, business, and more. Visit us for reliable news and exclusive interviews.

Trakya'da yer altı suyunun yüzde 85'i tükendi


Sputnik Türkiye
©
DHA
2
Abone ol
Sputnik Türkiye
https://tr.sputniknews.com/cevre/202108031045139859-trakyada-yer-alti-suyunun-yuzde-85i-tukendi/
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Lokman Hakan Tecer, Trakya Bölgesi nin yer altı sularının yüzde 85 inin tükendiğini söyledi.
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Lokman Hakan Tecer,
30-40 metre derinliklerden yer altı suyu çıkarken bugün kuyularda 300-400 metre derinliklere kadar inmeniz gerekiyor. Buradaki sorun beslenme miktarından daha fazla kullanım miktarının olması. Bunun önüne geçilmediği sürece tabii ki yağan yağmurlar yer altı sularını ve yüzeysel suları besleyecekler, besliyorlar, bu doğanın kendi hidrolik çevrimi. Ama beslenme miktarından daha fazla bir kullanma miktarı varsa, beslenmeyle yer altı suyu sev ....

Meric Nehri , Thrace Place , Bite Khan , Obviously Var , Adolescents The Basin , Var Asterisk , The Sea Adolescents River , Var The Factory ,

Trakya'da yeraltı suları alarm veriyor


Trakya da yeraltı suları alarm veriyor
Trakya da yeraltı suları alarm veriyor
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Lokman Hakan Tecer, Trakya da yeraltı sularının tükenme noktasında olduğunu ifade etti.
2021-08-03 09:23:00 -
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Lokman Hakan Tecer, bahar mevsiminde Trakya’nın aldığı yağışlarla barajların istenilen seviyeye çıktığını belirterek, şunları söyledi: “Bu yağışların, dolan barajların yeraltı suyuna etkisi tabii ki var ama yağan yağmurun bir kısmı buharlaşıyor, bir kısmı akışa geçiyor, yüzde 10-12 civarında bir yeraltı suyuna geçişten bahsedebiliriz. Bu yeraltı suyu seviyelerinin alarm seviyesinden kurtulacağı anlamına gelmez. Çünkü bu bölgede Ergene Havzası’nda hem tarımsal hem endüstriyel hem de evsel kullanım olmak üzere beslenim oranlarından daha çok k ....

Bite Khan , Adolescents The Basin ,

Trakya'da yer altı suyunun yüzde 85'i tükendi - HABERDAR - Gerçekler Sadece Gerçekler

Trakya'da yer altı suyunun yüzde 85'i tükendi - HABERDAR - Gerçekler Sadece Gerçekler
haberdar.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from haberdar.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Thrace Place , Informed Facts Only , Bite Khan , Obviously Var , Adolescents The Basin ,

Trakya'da yer altı suyunun yüzde 85'i tükendi - Son dakika haberleri

Trakya'da yer altı suyunun yüzde 85'i tükendi - Son dakika haberleri
sozcu.com.tr - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from sozcu.com.tr Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Thrace Place , Bite Khan , Thrace The Zone Place , Obviously Var , Adolescents The Basin , Percent Reduction Var , System Var The Factory , From Them , இருந்து அவர்களுக்கு ,

Prof. Dr. Lokman Hakan Tecer: Trakya'da yer altı sularının yüzde 85'i tükendi

Prof. Dr. Lokman Hakan Tecer: Trakya'da yer altı sularının yüzde 85'i tükendi
t24.com.tr - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from t24.com.tr Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Bite Khan , Thrace Place , Thrace The Zone Place , Obviously Var , Adolescents The Basin ,