Live Breaking News & Updates on Antalya excellent marmara people health

Stay updated with breaking news from Antalya excellent marmara people health. Get real-time updates on events, politics, business, and more. Visit us for reliable news and exclusive interviews.

Su kalitesi ölçümlerinde Antalya'nın sahilleri liste birincisi


Su kalitesi ölçümlerinde Antalya'nın sahilleri liste birincisi
Su kalitesi ölçümlerinde Antalya'nın sahilleri liste birincisi
Türkiye genelinde yapılan su kalitesi ölçümlerinde, Antalya sahilleri 'mükemmel' olarak değerlendirildi. Marmara sahilleri ise 'kötü' olan kategori içerisinde yer aldı.
DHA
Bu uygulama Türkiye genelinde, deniz ve göllerde kullanılıyor. Uygulama sayesinde, deniz ve göllerin sularında ölçümler yapılıyor.
"İYİ KÖTÜ, MÜKEMMEL..."
Havaların ısınmasıyla birlikte başta Ege ve Akdeniz sahilleri olmak üzere insanların yüzmek için bu tür alanlara akın ettiği bugünlerde, özellikle Marmara Denizi'nde yaşanan müsilaj sorunuyla birlikte Halk Sağlı Genel Müdürlüğü'nce tüm kıyılardaki plajlardan alınan numuneler neticesinde su kalitesi '

Alanya , Antalya , Turkey , People-health , Antalya-excellent-marmara-people-health , Antalya-il-swimming-water-commission , Alanya-people-health , Health-ministries , Il-swimming-water-commission , Antalya-people-health-laboratory , People-health-general