Live Breaking News & Updates on Comments monitor

Stay informed with the latest breaking news from Comments monitor on our comprehensive webpage. Get up-to-the-minute updates on local events, politics, business, entertainment, and more. Our dedicated team of journalists delivers timely and reliable news, ensuring you're always in the know. Discover firsthand accounts, expert analysis, and exclusive interviews, all in one convenient destination. Don't miss a beat — visit our webpage for real-time breaking news in Comments monitor and stay connected to the pulse of your community

Strada din Ipotești (FOTO 1) » Monitorul de Suceava - joi, 15 septembrie 2022

FOTO 1 - Joi, 15 Septembrie 2022 - Un proiect imobiliar pe care firma Ovimansard vrea sa il puna in practica la Ipotesti provoaca mari nemultumiri in randul oamenilor care locuiesc in zona in care ar urma sa se construiasca imobilele cu regim de inaltime P2EM. Si asta pentru ca dezvoltatorul imobiliar a fost conditionat de acordarea unor avize de largirea unei strazi.

Suceava , Romania , Suceava-thursday , Comments-monitor ,

Invitație "TEHNOACTIV Open Day" – 22 septembrie 2022 (FOTO 1) » Monitorul de Suceava

FOTO 1 - Joi, 15 Septembrie 2022 - Stimate partener, TEHNOACTIV S.R.L. are placerea de a va invita la un nou eveniment de tip Open Days, in locatia cunoscuta, din str. Cernauti nr. 123, loc. Suceava, jud. Suceava, in data de 22.09.2022, incepand cu orele 09.00 si pana la orele 17.00.

Suceava , Romania , Comments-monitor ,

Showroom-ul poate fi găsit la ieșirea din Vicovu de Jos, spre Bivolărie, pe partea dreaptă (lângă Mămuca) (FOTO 1) » Monitorul de Suceava

FOTO 1 - Joi, 15 Septembrie 2022 - DNT-doors, showroom de usi interioare deschis la inceputul acestui an la Vicovu de Jos, isi asteapta clientii care vor calitate cu produse exclusiv Porta, producator polonez de prestigiu, cu sase fabrici deschise in Europa, din care una la Arad. Sucevenii care au nevoie de usi interioare pentru locuinte, sedii etc.

Suceava , Romania , Vicovu-nether , Comments-monitor ,

Modele actuale și promoții tentante, în magazinele de încălțăminte FLEX SHOES (FOTO 1) » Monitorul de Suceava

FOTO 1 - Joi, 15 Septembrie 2022 - Prezent pe piata locala din 2006, brandul de incaltaminte FLEX SHOES aduce constant in atentia clientilor sai articole actuale de incaltaminte de dama si nu numai, pentru toate sezoanele, accesorii clasice sau in tendinte, produsele de la raft adresandu-se tuturor gusturilor.

Suceava , Romania , Comments-monitor ,

Trei avioane au survolat cerul la ultimul drum al lui Bogdan Constantin Adomniței (FOTO 1) » Monitorul de Suceava

FOTO 1 - Joi, 15 Septembrie 2022 - Arhitectul Bogdan Constantin Adomnitei, Bobi pentru familie si prieteni, a fost condus, miercuri, pe ultimul drum, slujba de inmormantare avand loc la Biserica Sf. Simion Turnul Rosu din cartierul Zamca al municipiului Suceava.

Suceava , Romania , Bogdan-constantine , Comments-monitor ,

Statuia eroilor Regimentului 2 Grăniceri (FOTO 1) » Monitorul de Suceava

FOTO 1 - Joi, 15 Septembrie 2022 - Primaria Municipiului Falticeni, Filiala Judeteana Plaiesii Suceava a Asociatiei Cultul Eroilor Regina Maria, Scoala Militara de Subofiteri de Jandarmi Petru Rares Falticeni organizeaza in perioada 22-24 septembrie mai multe manifestari dedicate omagierii a 100 de ani de la dezvelirea statuii eroilor Regimentului 2 Graniceri.

Suceava , Romania , Statue-heroes-regiment-border , Comments-monitor ,

Bazarul Sucevei va beneficia de căldură de la sistemul centralizat de termoficare (FOTO 1) » Monitorul de Suceava

FOTO 1 - Joi, 15 Septembrie 2022 - Comerciantii din Bazar, dar si cumparatorii, vor beneficia de conditii mai bune, in special in timpul sezonului rece, odata cu finalizarea primei etape de asigurare a incalzirii in uriasul complexul comercial. Se lucreaza la aducerea incalzirii in Bazarul Suceava, ne propunem ca pe 1 decembrie sa dam drumul la caldura la primul corp de cladire C2-4.

Suceava , Romania , Bazaar-suceava , Comments-monitor ,

În calitate de reprezentant exclusiv al producătorului american MILWAUKEE TOOL, TEHNOACTIV S.R.L. Suceava organizează a 5-a ediție a evenimentului MILWAUKEE TOUR (FOTO 1) » Monitorul de Suceava

FOTO 1 - Miercuri, 14 Septembrie 2022 - TEHNOACTIV SRL Suceava si Milwaukee Tool, producator american, au placerea de a va invita in data de 22 septembrie 2022, incepand cu orele 09.00, la sediul din Str. Cernauti nr.

Suceava , Romania , Comments-monitor ,

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Suceava (FOTO 1) » Monitorul de Suceava

FOTO 1 - Miercuri, 14 Septembrie 2022 - Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca AJOFM Suceava are initiativa de a adapta oferta de cursuri de calificare-recalificare pentru someri in functie de nevoile angajatorilor, astfel ca apeleaza la acestia pentru a colabora in acest proiect.

Suceava , Romania , Agency-county-for-employment , Agency-county , Comments-monitor ,

Cramele Bucium, Ziua Crucii și „Ostrovul Viilor" (FOTO 1) » Monitorul de Suceava

FOTO 1 - Miercuri, 14 Septembrie 2022 - Din cele mai vechi timpuri, inca din zorii religiei crestine, produsul viilor, vinul - aliment sacru, a avut o raportare speciala si implicita. Unele dintre obiceiurile si superstitiile legate de culesul viilor se mai pastreaza si astazi. Una dintre aceste zile este 14 septembrie, sarbatoarea care marcheaza in calendarul crestin-ortodox Inaltarea Sfintei Cruci, numita in popor Ostrovul Viilor sau Christovul viilor.

Suceava , Romania , Island-vineyards , Cellars-horn , Day-cross , Comments-monitor ,