Live Breaking News & Updates on Crossa sun

Зодии и хороскопи :: Пълен седмичен хороскоп за 18-24.09.2021 :: Политика

Зодии и хороскопи :: Пълен седмичен хороскоп за 18-24.09.2021 :: Политика
politika.bg - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from politika.bg Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Venusi-jupiter , Neda-ivanova-ram , Crossa-sun , Exchange-be , Zodiac-signs , Neda-ivanova-ram-march , Put-new , Today-vadim , Full-moon , Calf-april , Twins-may , Cancer-june

Зодии и хороскопи :: Пълен седмичен хороскоп за 04-10.09.2021 :: Политика

Зодии и хороскопи :: Пълен седмичен хороскоп за 04-10.09.2021 :: Политика
politika.bg - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from politika.bg Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Doha , Ad-daw-ah , Qatar , Crossa-sun , Or-office , Young , Zodiac-signs , Oram-march , Today-moon , Calf-april , May-through , Nothing-new

Зодии и хороскопи :: Пълен седмичен хороскоп за 03-09.07.2021 :: Политика


Девата да се въоръжи с търпение, а Овенът да се оглежда за спонсор
03 юли, 2021
Кой да търси съюзници и кой да се разграничи от хора, които се опитват да му диктуват какво да прави? Чий бизнес се отпушва и кой да не си сменя работата? Сега е времето да разберете какво казват звездите за периода от 3 до 9 юли. 
Неда Иванова
Овен 21 март – 20 април
3-и е денят на големите диктатори. Очертават се тежки битки за пари и власт. 4-и е ден за реформи и промени в отношенията. 5-и изисква приключване на обещаната дейност и програма преди старта на нещо ново. 6-и е ден на конфликти и напразно говорене. На 7-и правите пробив и получавате дължими екстри. На 8-и преговаряйте по имотни дела. 9-и е тежък и рисков, нещо не започвайте.
3-и. Днес от всички страни очаквайте открита агресия. Родените в третата декада ще бъдат провокирани да излеят чувствата си и да направят крачка и жест, които ще им костват скъпо и за които могат да бъдат санкционирани. Ограничете контактите, не позволявайте да ви предизвикват. Време е за приключване  и отсяване на годното от негодното и на верните хора от предателите.
4-и. Ден на промени. Нищо вече не е същото. Не може да реагираш по стария начин и да се надяваш на разбиране и зачитане. Включват се в действие всички резерви за предстоящата битка за територии, пари и влияние. Направете си равносметка и в утрешния ден първо приключете преди да започнете каквото и да било. Днес трябва да решите с какво и с кого ще продължите напред.
5-и. Днес ще имат успех тези, които докарат определена работа до край и изпълнят дадените обещания. Нищо ново да не се започва, ако не сте си изчистили старите сметки. Вероятно е да ви върнат от средата на пътя, ако нещо дължите или не сте се разбрали. Стойте далече от фатални влияния и от провокациите на хора, които ви подканят да стартирате нещо неподготвени.
6-и. Луната навлиза в Близнаци и сключва пречупващ аспект с Юпитер. Очертава се ден на разправи и опити да се наруши закона и дадените обещания. Ще се водят смислени и безсмислени спорове, но е малко вероятно да се стигне да разбирателство и единно мнение. Колкото хора се съберат на дадено място, толкова и мнения ще има. Този разнобой ще се използва от стоящите в сянка.
7-и. Днес може да се намери изход и от най-задръстената и невъзможна ситуация. Работата ви ще потръгне, може да се сключат нови договори и да се получат чаканите поръчки. Ще намерите начин да постигнете целите си и да разширите територията си на влияние. Не се отказвайте от нищо. В труден момент може да се появи чакания спонсор. Приятел ще ви подкрепи в инициативите.
8-и. Чудесен ден за сделка с недвижим имот, за отваряне на заведение и търговки обект, за покупка на терена за бъдещо строителство или за голяма лична инвестиция. Направете огледи, дайте капаро и си стиснете ръцете с една взаимно изгодна сделка. Нищо важно и отговорно да не се отлага за утре. Основното свършете до обед, след това постепенно губите позиции и късметът ви напуска.
9-и. Рисков ден, особено за родените във втората декада. Рано сутринта е точното новолуние в нехармоничния ви Рак. В хороскопа ви се задейства кармичен кръст. Нищо важно да не се започва. Денят е благоприятен за планиране, за опипване на почвата, за стиковане на позиции и мнения с важни за бъдещето ви хора и за огледи на терени. Не рийте яма пред някой друг, за да не паднете в нея.
 
Телец 21 април – 20 май
На 3-и се развихря битка на интереси, мнения и позиции. Не се правят компромиси. 4-и изисква нов подход и включване на резервните варианти. На 5-и постигате важна цел. 6-и е благоприятен повече за двустранни контакти, но не и за събрания на колектива. 7-8-и отприщват бизнес инициативата. Сключете нови договори, стартирайте нова търговска дейност. На 9-и останете където сте.
3-и. Денят започва ведро, но към обед на личния ви хоризонт се появява тъмен облак. Родените в първата декада са в рискова позиция. От нещо дребно може да започнат скандали и конфликти. Отношенията с партньори навлизат в критична фаза. Споровете са за пари и вложения. Луната преминава през градусите на финансова екзалтация. Очертават се сблъсъци на интереси.
4-и. За родените около 1-5 май са вероятни кризи във връзките, проблеми на път и неприятности с родители и деца. Не оставайте дома без надзор и се старайте да бъдете внимателни към нуждите и чувствата на близките си. От този ден може да стъпите на нова база в отношенията, да се разберете за бъдещите действия и да разпределите отговорностите. Приятел ви прави мечешка услуга.
5-и. Ако днес довършите отговорна работа или предадете готов проект чакайте награди и бъдещи предложения. Някой ще дочака и пари в брой или ще се радва на повишение и преназначание на по-добра позиция. Не се разсейвайте със странични неща и не променяйте плановете си. Парирайте опитите за намеса в плановете ви. Печели този, които си гони целта независимо всичко и всички.
6-и. Днес на никого не може да угодиш , а и сам си вредиш с влизане в излишни разправи с хора, които не знаят какво искат и за какво се борят. Не е ден за съвместни инициативи и събрания на екипа. Няма да се постигне съгласие по никакви въпроси. Ще влезете в преразход на чувства, енергия и пари и нищо няма да постигнете. Само разговорите на четири очи ще донесат полза и за двете страни.
7-и. Ще почувствате прилив на сили и ще уредите някои от най-важните си проблеми. Обединете сили и ресурси с близки и с доказани във времето партньори. Добре е да се започне нова фирмена и търговка дейност или да се отвори заведение. Не губете инициативата си в безсмислени начинания. Този ден дава сила за реализиране на проекти, които ще ви обезпечават и хранят в бъдеще.
8-и. Всичко предприето ще носи привилегии и ползи. Денят е особено благоприятен за покупка на жилище или имот. Разширете територията си на работа и планирайте старт на нови и допълнителни дейности. Постарайте се да станете максимално независими в работата си. Реализирайте на практика хрумналите ви идеи. И посаденото в градината ще даде богата реколта. Действайте.
9-и. Предприетото днес с голяма амбиция ще тръгне накриво и ще се налага до го преправяте. Всяка инициатива ще ви коства повече труд и пари и едва ли ще донесе чаканата възвращаемост и полза. Очертават се неприятни намеси и спънки на всяка крачка. Нищо важно не обещавайте и не започвайте. Не влизайте в излишни единоборства и не се противопоставяйте на близките.
 
 
3-и е конфликтен и опасен. Не рискувайте, не се подстригвайте и не си режете ноктите. На 4-и залагате нови основи на бъдеща работа или връзка, премествате се, намирате нова среда. 5-и е ден за реализиране на стари мечти и проекти. На 6-8-и Луната е във вашия знак. Идват важни промени, благодарете и за трудностите и те са част от подаръците. 8-и ви заземява, а 9-и ви оставя сами.
3-и. Този ден ни сблъсква с чуждата агресия и провокира да изявим тъмната си страна, скритите помисли и негативизма. Старайте се да не влизате в открити битки, а прикритите водете много дипломатично. Каквото се развали трудно ще се оправи. Вървите към разчистване на терени и сметки по един болезнен начин. Ще се действа от позиция на силата, без компромиси и тактичност.
4-и. Ден на откровение за правилната посока. Постарайте се да стъпите на сигурна основа в преговорите, които водите. Поставете ребром изискванията си пред шефове и партньори, опитайте да се внедрите на ново място. Всичко, което се построи или изгради в този ден ще носи обезпечаване и стабилност в бъдеще. Не пестете сили, средства и материали. Ден на съзиданието.
5-и. Ден на пасивност, нищо ново да не се започва. Всички сили да се насочат към работата, която сте обещали да свършите. Докажете лоялност, не предприемайте нови инициативи, ако нещата около вас са неясни и ако не сте сигурни на кого може да разчитате. До вечерта е важно да изкачите своя пореден рубикон в отношения и дейности. Освободете се от ангажиментите, които ви тежат.
6-и. Днес родените в първата декада са в тежка юридическа позиция. Плановете ви неприятно се променят, очертават се конфликти и разговори на висок тон. Не насрочвайте срещи и събрания на екипа. Спазвайте субординацията, за да си нямате неприятности с шефове и подчинени. Не рискувайте да изпаднете в нарушение на закона. Гледат ви през лупа. Очертават се и семейни конфликти.
7-и. В този ден възможностите и желанията ви са впрегнати в обща колесница. Може да постигнете много и да направите важен ход, с който да си осигурите по-добро място в професионален и личен план. Всеки старт ще е успешен. Сега е момента да съберете колектива, да започнете нова дейност, да си защитите интереса и да обедините силите си с тези на доказани партньори. Действайте активно.
8-и. Денят е благоприятен за брокерски инициативи. Може да купите и продадете имот. Преговаряйте с роднини по наследствени дела, направете огледи, установете контакти с полезни за бъдещето ви хора. Доверете се на предчувствията, денят носи озарение и вдъхновение за намиране на точното място и на верните хора. Спазвайте диета, не оставайте в среда, в която не се чувствате добре.
9-и. В деня преди новолунието тъмнината е непрогледна, движим се в сянката на агресивни помисли и негативно настроени хора. Нищо ново да не се започва. Не сключвайте договори и не водете преговори. Не се включвайте в инициативите на другите и не допускайте намеси в делата и работата си. Старайте се да не се претоварвате. Спазвайте диета и ограничете контактите.
 
Рак 22 юни – 21 юли
Родените в третата декада ще изживеят рискови моменти на 3-и. 4-и носи коренни промени и поставя на нова база връзките. На 5-и получавате награди за добре свършената работа. Приключете с отдавна протакани дела. 6-и е ден, в който с никого и за нищо не може да се разбереш. Не водете преговори. На 7-и всичко тръгва по вода. Отворете ново заведение до петък. 9-и изисква смирение.
3-и. Днешният ден носи криза в отношенията и разправии дори по незначителни на пръв поглед поводи. Сексуалната енергия в този ден подкопава здравето. Вървите към изневери или разбирате за такива. Не поемайте никакви рискове и отложете съвместните инициативи. Тълпата е неуправляема. Неблагоприятно за оперативни намеси в областа на главата и гърлото. Не вадете зъб и не се озъбвайте.
4-и. Ден свързан със строителството и фундамента. Отнасяйте се сериозно към всяка задача. Събужда се огромна енергия в тялото и в душата. Днес и сексът ще е на ниво. Ще се справите със задачите у дома и ще реализирате изгодни сделки. Добре е да се започнат рамонтни и строителни дейности. Създайте си повече удобства у дома, на вилата и в офиса. Край с изчаквателната политика.
5-и. Намерете време и място и останете насаме със себе си. Обмислете всичко и си дайте сметка на какво трябва да се сложи край. Не бързайте и не притеснявайте околните с прекалени изисквания и натиск да се предприемат важни стъпки. Днес е време за приключване, но не и за започване на нови дейности и инициативи. Постарайте се да свършите обещаната работа, за да улесните и някой друг.
6-и. Ден на напразни усилия да убедите някой да ви съдейства. Всеки тегли чергата към себе си и не е склонен на компромиси. Неблагоприятен ден за съвместни делови и творчески начинания. Преговорите се разводняват, лесно се влиза в конфликти и трудно се приемат общи решения. Трети страни ще се намесват и в отношенията ви с партньори. Консултирайте се със специалист.
7-и. Ден на реката от възможности. Близо до вода ще получите творческо вдъхновение и ще намерите отдавна търсеното решение на даден проблем. С лекота се преодоляват прегради и се намират съмишленици, с които да се върви напред. Сега е момента да се сключват партньорски договори и да се задвижват нещата в името на една обща цел. Добре е да се пътува. Върнете си дълговете.
8-и. Най-благоприятният ден за покупка на имот и жилище, за отваряне на нов офис или магазин. Стартирайте нова фирмена дейност. Водете преговори, направете огледи на помещения и терени, които може да вземете под наем. Очертава се изгодна замяна. Почистете дома, спазвайте диета, прочистете се от шлаката в тялото и в душата. Нищо важно не планирайте за утре.
9-и. Предстои новолуние във вашия знак, което ще се отрази неблагоприятно на родените около 5-10 юли. Енергията ви е на кота нула. Не се товарете с много задачи. Спазвайте диета. Търсете пътя на най-малкото съпротивление и не планирайте интензивни тренировки. Бъдете отговорни. Днес и  пророчествата са лъжливи, така че доверете се повече на интуицията и ще избегнете капаните.
  
Лъв 22 юли – 22 август
3-и носи предимства на родените в третата декада. Вечерта навлизате в рисков период. На 4-и сте притиснати на старата позиция и ще се наложи да бягате на нова. Започнатото на 5-и няма да работи във ваш интерес, но приключеното може и да ви позлати. На 6-и взимате своето докато другите се карат. На 7-и намирате нови съюзници и съдружници. На 8-и купете имот. 9-и е рисков.
3-и. Денят провокира хищническата ни нагласа. Няма да простите чуждите грешки и ще си вземете своето. Ще се води безкомпромисна битка на всички нива. Нищо важно не отлагайте за края на работното време, когато ситуацията ще се преобърне и вече някой друг ще командва парада. Тази вечер се приберете навреме и за следващите два дни не планирайте рискови инициативи.
4-и. Денят ще донесе проблеми и обрати в живота на родените около 1 август. Луна и Уран от Телец и Сатурн от Водолей са в конфликт с рожденото ви Слънце. Очертават се сблъсъци на авторитети, мнения и позиции. Отстъпвате от едно за да имате друго. Ще се наложат допълнителни разходи, особено ако ще се местите или правите ремонт. Нещо странично привлича вниманието ви.
5-и. Родените в третата декада трудно ще си вземат дължимото. Гонете си интереса докрай. Днес е важно да стигнете до финала на една сделка или връзка, да си получите парите или да си приберете дрехите и куфарите. Не се разсейвайте и разпилявайте, за да не останете ощетени. Някой се опитва да ви бръкне в джоба и да ви обърка сметките, но трудно ще му се получи. Внимавайте.
6-и. Днес е важно да бъдете избирателни във връзките, да не се осланяте на случайни контакти и познанства и да не водите преговори, които може да се отложат за следващите два дни. Във въздуха витае напрежение. Очертават се конфликти и разправии по незначителни поводи, а значителните направо ще ви вкарат в семейни и професионални войни. Препоръчват се само двустранни разговори.
7-и. Днес работата ви се отпушва и бизнесът потръгва. Може да направите важна сделка и да сключите изгодни договори. Търсете съмишленици по важните въпроси, с които не можете да се справите сами. Не едно място ще действате директно, а на друго със заобикалки, но разговорите ви ще дадат резултат. Днес и утре е благоприятно да се отвори ново заведение или търговски обект.
8-и. Ден на разтварящият се лотос. Енергетиката е блага, оздравяваща и одухотворяваща. Може да получите прозрение как да разрешите важен за вас въпрос и в каква посока да насочите сили, средства и амбиции. Добре е за покупка на имот жилище или офис. Направете лично нужните огледи, дайте капаро и не се отказвайте от нищо, което ви привлече и хареса. Вечерта късметът ви си тръгва.
9-и. Новолунието в Рак ще бъде повратен момент в сатурновата ви дупка. Липсва ви енергия, не се товарете с много задачи. Почивайте, смирете амбицията и не искайте много от живота. Не  тръгвайте в командировка, особено ако у дома имат нужда от вас. Семейните и професионални дела са противопоставени. Дайте си сметка кое е важно за вас. Ограничете вредните връзки и контакти.
 
 
На 3-и активността ни прераства в агресивност. Вечерта може да се похвалите с придобивка. 4-и идва с предложение за работа на друго ниво. 5-и позволява да стигнете до финала на важна работа и дейност и да се разплатите. На 6-и лесно може да се въвлечете в конфликти. 7-8-и дават шансове, които трудно ще се повторят, както в бизнеса така и в чувствените връзки. 9-и ви вкарва в губеща игра.
3-и. Днес се отварят огромни апетити. Посягаме към нещо чуждо или към това, с което няма да се справим. Бъдете внимателни и поне до обед не рискувайте да правите важен избор и да се намесвате в игрите на други двама. Следобед Луната навлиза в хармоничния ви Телец и връзките ви се стабилизират. И за вас ще има място на трапезата, която някой е сервирал, ограбвайки друг.
4-и. Използвайте този ден активно за укрепване на здравето. Променете диетата или хранителния си режим. Може да се намери не само точното лекарство, но и да се реши проблема, който предизвиква неудобствата ви. Ден с огромна регенерираща сила, която използвана добре ще ви помогне да се освободите от всичко вредно и губещо. Преминавате на нова база във връзките.
5-и. Днес постоянството и прочутото ви трудолюбие се възнаграждават. Ще получите награди и поощрения за всичко, което успеете да доведете до успешен завършек. Предайте готов проект и продукт, чакайте награди и пари, а не само потупване по рамото. Утре може да ви предложат и по добри договори. Очертава се допълнителна работа, която в бъдеще може да стане и постоянна.
6-и. Съветът за днес е да водите само разговори на четири очи и да проведете консултации със специалист по въпросите, които ви вълнуват. Не допускайте трети страни в преговорите, които водите. Където се съберат повече хора ще прескачат искри, ще се развихрят спорове и никаква работа няма да се свърши. Ще се появи провокатор на колективните събрания и обсъждания.
7-и. Днес пътят ви е като бягане с препятствия. Ще ви трябват повече усилия за всичко, което се налага да свършите. Не правете план, защото на едно място ще трябва да чакате повече, а за нещо друго ще закъснеете. Изнервяте се и сте склонни да се откажете от намеренията си. Въоръжете се с търпение и постоянство. Ден на реката, а тя ще си издълбае коритото, независимо как и кога.
8-и. Денят е добър за старт на нови бизнес отношения и за отваряне на нови търговски обекти. Може да започнете като редови член, а след време да станете и съдружник. Ден на заземяване на доходно място. Включете се и в брокерски сделки. Намирате си жилище или помагате на приятел да уреди наемни отношения. Жестовете се връщат. Откривате търсената база за работа и живот.
9-и. В деня преди новолунието тъмнината и тъмните ни мисли се активизират. Може да попаднете под фатално влияние и привличане. Не започвайте нова връзка и не правете избор. И двата предложени варианта са губещи. Ограничете контактите и спазвайте диета на всички нива. Проведете общо прочистване на организма. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии.
 
 
3-и е проблемен за родените в третата декада. Не влизайте в единоборства. 4-и е свързан с ремонтите, не отлагайте повече нужните поправки. На 5-и свършвате добра работа и помагате на друг в неговата. 6-и е натоварен с конфликти, отношения и преговори зациклят. Отложеното за 7-и ще тръгне на ниво и ще ви вдигне нивото. Добре е на 7-8-и да стартирате нова бизнес програма. 9-и е рисков.
3-и. Бъдете внимателни в днешния ден. Очертават се конфликти. Първо се караме, а после се изясняваме, а трябва да е обратното. Тълпата е леснопровокируема. Препоръчват се солови акции и самостоятелна работа на свой терен. Не разчитайте на непроверени хора, които могат да ви вкарат в преразход на сили, чувства и средства. Не вадете зъб по възможност, укротете амбицията и гнева.

Neda-ivanova-ram , Crossa-sun , Or-office , Office-or , Zodiac-signs , Neda-ivanova-ram-march , Nothing-new , Calf-april , Twins-may , Will-be-act , New-place

Зодии и хороскопи :: Пълен седмичен хороскоп за 05-11.06.2021 г. :: Политика

Зодии и хороскопи :: Пълен седмичен хороскоп за 05-11.06.2021 г. :: Политика
politika.bg - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from politika.bg Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

United-states , America , Crossa-sun , Or-office , Zodiac-signs , Oram-march , Nothing-new , Today-mars , New-moon , Calf-april , Twins-may

Зодии и хороскопи :: Пълен седмичен хороскоп за 22-28.05.2021 г. :: Политика

Зодии и хороскопи :: Пълен седмичен хороскоп за 22-28.05.2021 г. :: Политика
politika.bg - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from politika.bg Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Crossa-sun , Zodiac-signs , Oram-march , April-through , Start-new , Calf-april , Full-moon , Twins-may , June-entering , Find-new , Tomorrow-mercury

«Θα κλάψουν μανούλες»

«Θα κλάψουν μανούλες»
in.gr - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from in.gr Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Greece , Rostov , Rostovskaya-oblast , Russia , Ivan-savvides , Crossa-sun , Bank-attic , It-committee , Fund-recovery , It-authorityv , Committee-it-parliament , Questioning-committee-it-parliament

Destaques da NASA: fotos astronômicas da semana (01/05 a 07/05/2021)

Destaques da NASA: fotos astronômicas da semana (01/05 a 07/05/2021)
canaltech.com.br - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from canaltech.com.br Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Russia , Soviet , Toby-ford , Mike-selby , Crossa-sun , Space-international , Their-mission , Register-her , ரஷ்யா , சோவியத் , டோபி-ஃபோர்ட் , மைக்-ஸெல்பீ

» LE STRADE DELLA VALSASSINA: LA MAGIA DI GERO E BARCONE IN IMMAGINI

» LE STRADE DELLA VALSASSINA: LA MAGIA DI GERO E BARCONE IN IMMAGINI
valsassinanews.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from valsassinanews.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Crossa-sun , View-the-church , Streets-the , Camera-an-neck , Upstream-brandy , Arrived-corner , Port-mountains ,

Зодии и хороскопи :: Пълен седмичен хороскоп за 27.02-05.03.2021 :: Политика

Зодии и хороскопи :: Пълен седмичен хороскоп за 27.02-05.03.2021 :: Политика
politika.bg - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from politika.bg Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Suni-venus , Crossa-sun , Venusi-neptune , Friendly , Start-new-school , Zodiac-signs , Oram-march , First-march , Calf-april , Twins-may , Today-mars , Fact-jupiter