vimarsana.com

Latest Breaking News On - Cultural center bratu - Page 1 : vimarsana.com

Stres: Civilna družba ni vredna tega imena - prisesana je na oblast, ki jo s subvencijami vzdržuje

Stres: Civilna družba ni vredna tega imena - prisesana je na oblast, ki jo s subvencijami vzdržuje
reporter.si - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from reporter.si Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Draga 2021 v znamenju vrednot slovenstva, krščanstva in demokracije

Draga 2021 v znamenju vrednot slovenstva, krščanstva in demokracije
rtvslo.si - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from rtvslo.si Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Srečanja pod lipami: Inovativnost, učinkovitost in logika | Družina – vsak dan s teboj

Srečanja pod lipami: Inovativnost, učinkovitost in logika Alek Devetak, Guglielmo Frati in Manuel Lupoli, lastniki podjetja Coding Duck, bodo o svoji novi podjetniški izkušnji v svetu spletnih storitev spregovorili na prihodnjem Srečanju pod lipami. Inovativnost, učinkovitost in logika so pojmi, na katerih stoji pred kratkim ustanovljeno podjetje spletnih storitev Coding Duck. Ustanovitelji so mladi univerzitetni študentje iz Gorice, ki so združili znanje, kompetence in ustvarjalnost na področju informatike in spletnih storitev ter se podali v svet podjetništva. Za take korake je potrebno imeti tudi pogum. Čeprav se je podjetje ustanovilo na Goriškem, lahko svoje spletne storitve nudi tudi na današnjem globaliziranem trgu. Pri tem je treba upoštevati tudi dejstvo, da je ravno pandemija, ki je pred dobrim letom zajela svet, postavila še veliko bolj v ospredje pomembnost digitalizacije. S tem vprašanjem so v tem času morale spopasti družine, šola, majhne javne upra

Srečanja pod lipami: Nismo združeni zato, da bi bili združeni, ampak zato, da nekaj naredimo

Na četrtkovem Srečanju pod lipami bodo spregovorili vinarji Združenja proizvajalcev rebule z Oslavja. Pogovor pa ne bo osredotočen izključno na gojenje posebne sorte trte in proizvodnjo vina. Predstavniki sedmih kmetij z Oslavja bodo poslušalcem predstavili njihovo vizijo o razvoju celotnega teritorija. V tem pogledu usmerjenem v prihodnost je vinogradništvo in pridelovanje posebne vinske sorte tesno povezano še s celostno turistično ponudbo, z zgodovino, z varovanjem in urejenostjo okolja ter z ovrednotenjem specifičnosti, ki označujejo kraj in ljudi. Rebula z Oslavja tako ni zgolj pridelek, temveč predstavlja razpoznavni znak briškega območja pod Sabotinom ter njegovih kulturnih, naravnih in zgodovinskih znamenitosti.

torek - 18 maj 2021 - Tiskovna agencija Morel - Morel Press Agency

torek - 18 maj 2021 - Tiskovna agencija Morel - Morel Press Agency
morel.si - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from morel.si Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.