Live Breaking News & Updates on Development local start erzurum

Stay updated with breaking news from Development local start erzurum. Get real-time updates on events, politics, business, and more. Visit us for reliable news and exclusive interviews.

Adnan Şahin - Erzurum, Türk tarihine Türk coğrafyasına 1945 metreden bakar


Birbirinden farklı medeniyetlerin izlerini taşıyan Erzurum’u ulusal ve uluslararası alanda iddialı projelerle gündeme taşımaya kararlı olduklarını belirten Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen “Hedefimiz Gastronomi Şehri unvanını almak” dedi.
Erzurum’da turizme yönelik olarak yapılan yatırımları gördükçe, şehrin aslında çok büyük hedeflerinin olduğunu daha iyi anlıyorum. Şehirler de insanlar gibi onu diri tutan, geleceğe hazırlayan yöneticilere ihtiyaç duyar. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen yaptığı çalışmalarla  gerçekten de farkını ortaya koyarak şehre turizm ve gastronomi anlamında yepyeni bir kimlik ve nitelik kazandırmaya devam ediyor. Yaptığı projelerle “Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen Erzurum’a nereden bakıyor “birlikte öğreneceğiz.

Hinis , Erzurum , Turkey , Istanbul , Gaziantep , Karacoban , Adnan-falcon , Adnan-falcon-erzurum , You-museum , Our-university , Development-local-start-erzurum , Erzurum-new-center