Live Breaking News & Updates on District old of girona society

Stay updated with breaking news from District old of girona society. Get real-time updates on events, politics, business, and more. Visit us for reliable news and exclusive interviews.

Sonòmetres 'visibles' i una app per als guies, propostes per al Barri Vell de Girona | Lurdes Artigas | girona | Societat


Lurdes Artigas - girona
El desenvolupament d’un projecte de sonòmetres al Barri Vell de Girona que facin visible en forma de semàfor o de cara somrient o enfadada el compliment o no dels límits de soroll per tal de conscienciar els vianants i el d’una aplicació amb dades en temps real de punts de saturació de turistes fent servir la tecnologia GPS perquè els guies puguin anar redefinir les rutes i ordenar així millor els fluxos de turistes. Aquests són dos dels cinc projectes proposats pel servei de dinamització i mediació del Barri Vell per tal de mirar d’ajudar a pal·liar alguns dels principals punts de conflicte detectats en la diagnosi (mapatge) feta en diferents accions l’últim any en què han participat unes 240 persones –sobretot brutícia, manca de tranquil·litat i convivència, i soroll, (vegeu peça).

District-old-of-girona-society , District-old , Girona-society ,