Live Breaking News & Updates on Galen written

Stay informed with the latest breaking news from Galen written on our comprehensive webpage. Get up-to-the-minute updates on local events, politics, business, entertainment, and more. Our dedicated team of journalists delivers timely and reliable news, ensuring you're always in the know. Discover firsthand accounts, expert analysis, and exclusive interviews, all in one convenient destination. Don't miss a beat — visit our webpage for real-time breaking news in Galen written and stay connected to the pulse of your community

Jeff kon geopereerd worden dankzij crowdfunding: 'Eindelijk geen pijn meer'

Een pijnvrij leven. Dat was het enige dat Jeff Pietjouw uit Bergen op Zoom graag wilde. Sinds zijn been in 2015 werd geamputeerd, ging er geen dag voorbij zonder pijn. Dankzij een succesvolle inzamelactie kon Jeff uiteindelijk naar een gespecialiseerd centrum voor een operatie. Het was zijn laatste hoop en bleek een succes. Nu, een jaar later, heeft Jeff weer een zorgeloos leven. "Wat een opluchting."

Profile-picture , Galen-written , Last-year , Read-even ,

Man wil Jumbo overvallen met mes, klanten jagen hem weg

Een man heeft woensdagavond geprobeerd een overval te plegen in de Jumbo aan het Bart van Peltplein in Tilburg. Er zijn volgens de politie geen gewonden gevallen.

There-are , Profile-picture , Galen-written , Galen-able , Jumbo , Overvallen , Tilburg , 112 ,

Puppy Louis speelt met een stuk schors, maar er zat een mesje in verstopt

Safia uit Woensel schrok zich rot toen ze donderdagmiddag haar puppy Louis uitliet. Hij nam een stukje schors mee naar huis om mee te spelen, maar eenmaal thuis ontdekte ze dat er een mesje in verstopt zat. "Dit is de nachtmerrie voor iedere hondeneigenaar en hond", zegt Safia.

Puppy-louis , Thursday-her , Profile-picture , Galen-written , Louis-sat ,

Drugs in appel, mobieltje in pak stroopwafels: gevangenen steeds creatiever

Drugs en telefoontjes worden op steeds creatievere manieren de gevangenis binnengesmokkeld. Sinds de coronacrisis is het vrijwel onmogelijk om dat door bezoekers te laten doen, dus moesten gedetineerden iets nieuws bedenken. "Denk aan drugs die in kleding worden genaaid", vertelt de woordvoerder van de penitentiaire inrichting in Vught.

Galen-able-service-judicial-establishments , Service-establishments , Able-service-judicial-establishments , Profile-picture , Galen-written , Read-even ,

Kerkuil Yuca is na twee dagen weer terecht: 'Ze was uitgehongerd'

De eigenaren van Yuca kunnen weer opgelucht ademhalen, want deze kerkuil is terecht. Zaterdagavond verdween de vogel en sindsdien werd er volop gezocht naar het dier. Tientallen mensen uit Middelrode en omstreken hielpen Sabrina Lensen en haar gezin met de zoektocht. En met succes. "Het was heel emotioneel", vertelt Sabrina maandagavond.

Barn-owl , Means-red , Profile-picture , Galen-written , Her-circle , Animal-rescue , That-sun , Thereforeii-her , Read-even ,

Derde verdachte (33) van steekpartij in Den Bosch aangehouden

De politie heeft dinsdag een 33-jarige man aangehouden die verdacht wordt van de steekpartij in juli aan de Acaciasingel in Den Bosch. Daarbij raakte een 40-jarige man gewond. Vlak na de steekpartij werden ook al een 33-jarige man en een 21-jarige vrouw aangehouden.

Police-investigation , Profile-picture , Galen-written , Galen-able , Read-even ,

Man neergestoken in Den Bosch: derde verdachte aangehouden

De politie heeft dinsdag een 33-jarige man aangehouden die verdacht wordt van de steekpartij in juli aan de Acaciasingel in Den Bosch. Daarbij raakte een 40-jarige man gewond. Vlak na de steekpartij werden ook al een 33-jarige man en een 21-jarige vrouw aangehouden.

Police-investigation , Profile-picture , Galen-written , Galen-able , Read-even ,

Busje van hulpverleners misbruikt voor drugsafval: 'Stond bij de garage'

Een opmerkelijk gezicht: in een busje van Event Medical Service (EMS) werden maandag in Boxtel bijna dertig jerrycans en vaten met drugsafval gevonden in de laadruimte. En dat terwijl het busje bij de garage stond voor reparatie. De bestuurder werd aangehouden, maar die heeft niks met de hulpverleningsorganisatie te maken. "Onze geel met rode voertuigen zijn onze trots. We vallen graag op, maar niet op deze manier", aldus EMS.

Netherlands , Profile-picture , Galen-written , Broadcasting-brabant ,

Busje met drugsafval leidt naar miljoenen illegale sigaretten

De politie heeft een 32-jarige man uit Boxtel opgepakt. In zijn bedrijf aan de Havervelden werden wapens, verdovende middelen en miljoenen illegale sigaretten gevonden en op zijn terrein was drugsafval geloosd. De politie vond de sigaretten nadat ze op een busje met drugsafval was gestuit. De bestuurder van dat busje, een 46-jarige Pool is ook opgepakt.

Profile-picture , Galen-written , Galen-able , Broadcasting-brabant , Read-even , Drug-waste ,

Vaten gevonden in laadruimte van bestelbusje, bestuurder aangehouden

In de laadruimte van een busje heeft de politie maandagmiddag meerdere vaten en jerrycans met daarin drugsafval gevonden. Dat gebeurde op de Mijlstraat in Boxtel. De bestuurder van het busje, een 46-jarige man, is aangehouden.

Able-national-facility-support , Profile-picture , Galen-written , Galen-able , Able-national-facility-support-dismantling ,