Live Breaking News & Updates on Hava durumu

Stay updated with breaking news from Hava durumu. Get real-time updates on events, politics, business, and more. Visit us for reliable news and exclusive interviews.

Meteoroloji'den Karadeniz Bölgesi'ne kuvvetli yağış uyarısı!

Meteoroloji tarafından paylaşılan son verilere göre, Kırklareli ve İstanbul'da gün içerisinde yağmur geçişleri görülürken, Orta ve Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun kuzeyi ve Akdeniz Bölgesi'nin kıyı kesimleri sağanak yağışlı olacak. Yağışların Kastamonu, Sinop, Samsun, Trabzon, Rize ve Artvin kıyılarında kuvvetli olması beklenirken sel ve heyelan tehlikesine karşı uyarı yapıldı.

Black-sea , Oceans-general- , Oceans , Dernekpazari , Trabzon , Turkey , Hakkari , Hakkâ , Hatay , Sinop , Artvin , Antalya

Meteoroloji'den önemli uyarı! 3 bölgede sağanak, 2 bölgede fırtına var

Meteoroloji’den yapılan son hava durumu tahminlerine göre Trakya ile Marmara’nın kuzeyi, Karadeniz ile Akdeniz Bölgesi’nin iç kesimleri sağanak yağışlı. Yağışların Trabzon, Rize ve Artvin çevreleri ile Akdeniz’de kuvvetli olması bekleniyor. Diğer yandan Marmara ve kuzey Ege’de kuvvetli poyrazın etkili olacağı tahmin ediliyor.

Black-sea , Oceans-general- , Oceans , Konya , Turkey , Poyraz , Elazig , Hatay , Trabzon , Ankara , Artvin , Antalya

Meteoroloji, çok sayıda bölgeyi uyardı: Sağanak etkili olacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara’nın doğusu, Batı ve Doğu Karadeniz, Orta Karadeniz kıyıları, Burdur, Ankara'nın kuzeyi, Çankırı, Konya, Erzurum, Kars ve Ardahan çevreleri, Antalya’nın iç kesimleri, Hatay ve Kırklareli kıyıları ile Doğu Akdeniz’in Toroslar kesiminde kuvvetli yağış beklendiğini açıkladı.

Istanbul , Turkey , Konya , Hatay , Trabzon , Ankara , Artvin , Antalya , Kars , Erzurum , Anatolia , Turkey-general-

Meteoroloji'den uyarı! Sağanak ve fırtına var

Meteoroloji'den yapılan tahminlere göre; Trakya ile Marmara'nın kuzeyi, Karadeniz ile Akdeniz...

Istanbul , Turkey , Konya , Hatay , Trabzon , Ankara , Artvin , Antalya , Kars , Erzurum , Anatolia , Turkey-general-

Meteoroloji tek tek uyardı: 52 ilde sağanak alarmı

MGM, 52 il için sağanak uyarısında bulundu. Yağışların; Karadeniz Bölgesi'nin bazı kısımlarında şiddetli olacağı öngörülürken, Marmara, Kuzey Ege, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısında yerel olmak üzere; aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak beklendiği bildirildi.

Samsun , Turkey , Istanbul , Diyarbakir , Izmir , Trabzon , Antalya , Erzurum , Anatolia , Turkey-general- , East-mediterranean

Meteoroloji uyardı birden düşecek tedbirli olun! Listede 10 il var İstanbul'da dahil

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hava durumu tahminlerini açıkladı . Listede İstanbul dahil 10 il var. Yetkililer tarafından yapılan açıklamada sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar, iç kesimlerde yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Black-sea , Oceans-general- , Oceans , Trabzon , Turkey , Istanbul , Artvin , Anatolia , Turkey-general- , Hatay , The-list

Meteoroloji'den İstanbul'a sarı uyarı

Meteoroloji, İstanbul için kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olunması istendi.

Trabzon , Turkey , Istanbul , Artvin , Hatay , Weather-istanbul , Meteorology-general-manager , Marmara-east , Place , Hatay-coast , Artvin-north

Meteoroloji 'Kuvvetli geliyor' diyerek uyardı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Artvin ve Rize'ye turuncu kodlu uyarıda bulunuldu. Meteoroloji, Giresun, Trabzon, Bartın, Düzce, Bolu, Kastamonu, Sakarya, Zonguldak ve Karabük'e ise sarı kodlu uyarı yaptı. Öte yandan bugün İstanbul dahil tam 40 kentte sağanak yağış görülecek.

Samsun , Turkey , Istanbul , Hatay , Sivas , Trabzon , Sinop , Kayseri , Artvin , Karabuk , Karabü90 , Kars

Meteoroloji yayımladı! 8 derece birden düşecek

Meteoroloji tarafından çarşamba günü hava durumu tahmin raporu yayımlandı. Yayımlanan rapora göre hava sıcaklığının kuzeybatı kesimlerinde 4 ile 8 derece azalacağı tahmin ediliyor. Sağanak yağışlar yurdun büyük kısmını etkisi altına alacak.

Artvin , Turkey , Edirne , Anatolia , Turkey-general- , Afyonkarahisar , Marmara-the-zone , Region-the-principal , The-region-east , Arvo-edirne , The-region