Live Breaking News & Updates on Inorul

Stay updated with breaking news from Inorul. Get real-time updates on events, politics, business, and more. Visit us for reliable news and exclusive interviews.

Local: Accidente pe treceri de pietoni provocate de doua soferite neatente » Monitorul de Suceava

Luni, 14 Iunie 2021 - Doua soferite neatente au provocat accidente pe trecerea de pietoni, una la Siret si una la Radauti. Din fericire, accidentele nu s-au soldat cu consecinte grave pentru victime, insa cert este ca accidentele pe trecerile de pietoni sunt o problema serioasa in acest an pe soselele judetului. Pe 11 iunie, in jurul orei 12.20, un accident s-a petrecut pe trecerea de pietoni din dreptul Primariei Siret.

Suceava , Romania , Bucovina , Romania-general , Radauti , Bmw , Union-of-lace , Center-to-mili , Roads-county , City-hall-lace , City-hall

Local: Copil accidentat dupa ce a traversat pe langa microbuzul din care a coborat » Monitorul de Suceava

Luni, 14 Iunie 2021 - Un copil in varsta de 11 ani a fost accidentat de o masina, pe o strada din Radauti, dupa ce a coborat dintr-un microbuz si s-a angajat in traversare imediat, prin fata acestuia. Este un gen de accident destul de frecvent, care poate fi evitat prin condus preventiv in preajma microbuzelor de transport persoane care opresc, dar si prin atentia celui care conduce microbuzul de transport persoane.

Bogdan-voda , Romania-general , Romania , Suceava , Radauti , Volovat , City-suceava , Ford-transit , Horodnic-top , Village-volovat , Hospital-radauti

Local: Un tanar a cazut cu parasuta deschisa asimetric dupa un salt de la 1200 de metri » Monitorul de Suceava


Un elev al Aeroclubului Teritorial ”Grigore Baștan” Suceava, care efectua un salt controlat, a ajuns la Unitatea Primiri Urgențe Suceava, sâmbătă, după ce parașuta cu care a sărit de la 1.200 de metri altitudine nu s-a deschis complet. Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava și Poliția Salcea au primit un apel de urgență sâmbătă, în jurul orei 14.15.
Din primele informații rezultă că băiatul de 16 ani, elev al aeroclubului, a efectuat un salt controlat din avionul Antonov AN-2, în zona Aeroportului Salcea, și, din cauză că parașuta nu s-a deschis complet, acesta a venit spre sol în mișcare de rotație, lovindu-se la aterizare. Minorul avea la dispoziție activarea parașutei de rezervă, însă nu a eliberat-o, conform procedurilor. 

Suceava , Romania , Police-willow , Young , Antonov , Unit-reception , Situations-emergency-suceava , Airport-willow , Hospital-county-suceava , Local , Ccident

Ultima ora local: Copil accidentat dupa ce a traversat pe langa microbuzul din care a coborat » Monitorul de Suceava

Sâmbătă, 12 Iunie 2021 - Ultima ora: Un copil in varsta de 11 ani a fost accidentat de o masina, pe o strada din Radauti, dupa ce a coborat dintr-un microbuz si s-a angajat in traversare imediat, prin fata acestuia. Este un gen de accident destul de frecvent, care poate fi evitat prin condus preventiv in preajma microbuzelor de transport persoane care opresc, dar si prin atentia celui care conduce microbuzul de transport persoane.

Bogdan-voda , Romania-general , Romania , Suceava , Radauti , Volovat , City-suceava , Ford-transit , Horodnic-top , Village-volovat , Hospital-radauti