vimarsana.com

Latest Breaking News On - International olympic committee tuesday - Page 1 : vimarsana.com

Kuruc.info - Megérkezett Varsóba a menedéket kérő fehérorosz futónő

Megérkezett Varsóba a menedéket kérő fehérorosz futónő Reklám A varsói Chopin repülőtérre érkezett szerda este a tokiói olimpián szereplő Kriszcina Cimanouszkaja, a fehérorosz futó biztonsági okokból Bécsen keresztül utazott Lengyelországba. A futónő eredeti bejelentések szerint Tokióból közvetlenül Varsóba repült volna szerda reggel a LOT lengyel állami társaság járatával, az utolsó pillanatban azonban változtatott tervein, és a bécsi gépre szállt fel. A varsói külügyi tárca ezt követően közölte: a lengyel diplomáciai szolgálat folyamatosan gondoskodik Cimanouszkajáról.

Megérkezett Varsóba a megtorlás elől menekülő fehérorosz futó

Újabb fordulat a disszidáló fehérorosz futónő ügyében

Újabb fordulat a disszidáló fehérorosz futónő ügyében Lengyelország helyett végül Ausztriában köthet ki Kriszcina Cimanuszkaja. 5 órája | Szerző: VG/MTI 5 órája | Szerző: VG/MTI Egy Ausztriába tartó repülőgépre szállt fel Kriszcina Cimanuszkaja fehérorosz futónő szerdán a tokiói Narita repülőtéren, az ügyében kibontakozott diplomáciai dráma újabb fordulataként, azt követően, hogy a lengyel nagykövetségen kapott átmenti menedéket. Cimanuszkajának a tervek szerint egy Varsóba tartó járatra kellett volna felszállnia.

Világ: Varsó helyett Bécsbe repült a fehérorosz futó, akit haza akartak hurcolni az olimpiáról

Kérem gombra! Chrome 61+, Firefox 57+, Safari 10.1+ Köszönjük, hogy feliratkozott! Hoppá! Valami hiba történt a feliratkozás során, az oldal frissítése után kérjük próbálja meg újra a fejlécben található csengő ikonnal. Már feliratkozott! A böngészőjében az értesítés funkció le van tiltva! Ha értesítéseket szeretne, kérjük engedélyezze a böngésző beállításai között, majd az oldal frissítése után kérjük próbálja meg újra a fejlécben található csengő ikonnal.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.