Live Breaking News & Updates on Know Gaziantep

Stay updated with breaking news from Know gaziantep. Get real-time updates on events, politics, business, and more. Visit us for reliable news and exclusive interviews.

Esnaf gurbetçileri bekliyor


Doğruhaber
Esnaf gurbetçileri bekliyor
Gaziantep’in tarihi çarşılarından olan Bakırcılar Çarşısı ve Almacı Pazarı esnafı, Covid-19 nedeniyle yaşadıkları zor günlerin ardından normalleşme döneminde gurbetçi ve yabancı turist etkisiyle eski canlılığına kavuşmayı bekliyor.
10.07.2021 09:20:20
Geçmiş yıllardan bu yana bölgenin önemli ticaret merkezlerinden birisi olan tarihi Bakırcılar Çarşısı ve Almacı Pazarıesnafının yüzü aylar sonra normalleşme sürecinin başlamasıyla, kente yerli ve yabancı turistlerin gelmesiyle gülmeye başladı.
500 yıllık tarihe sahip Bakırcılar Çarşısı ve yaklaşık 300 yıllık Almacı Pazarı esnafı, salgın döneminde geçirilen zor günlerin ardından gurbetçilerin tatil için memleketlerine gelmesiyle yeniden o eski canlı günlerine dönmeyi ve işlerinin açılmasını arzuluyor. ....

Coppersmiths Bazaar , Victim Feast , Date Market , Mature Feast , Know Gaziantep , Market Gaziantep , Everybody Gaziantep , Date Coppersmiths Bazaar , Charitable Saribal , From July , இருந்து ஜூலை ,