Live Breaking News & Updates on Medical center birmingham

Stay updated with breaking news from Medical center birmingham. Get real-time updates on events, politics, business, and more. Visit us for reliable news and exclusive interviews.

"ŽAO MI JE, PREKASNO JE" Pre nego što im ova doktorka stavi cevčicu, svi pacijenti je mole za vakcinu: "Plaču i govore da su pogrešili"


"ŽAO MI JE, PREKASNO JE" Pre nego što im ova doktorka stavi cevčicu, svi pacijenti je mole za vakcinu: "Plaču i govore da su pogrešili"
Poslušajte vest preko audio fajla
Od svih pacijenata dr Brajtni Kobije u Alabami samo je jedan primio vakcinu protiv kovida. Vakcinisanom pacijentu, kako je rekla, trebalo mu je samo malo kiseonika i očekuje se da će se potpuno oporaviti.
Ali, za neke od ostalih iz grupe je kasno i oni umiru, piše Al.com.
Foto: Dr. Brytney Cobia/al.com / Privatna arhiva
Dr Brajtni Kobija
“Primam mlade, zdrave ljude u bolnicu sa veoma teškim kovid infekcijama. Jedna od poslednjih stvari koje urade pre nego što ih intubiraju je da me mole da ih vakcinišem. Uhvatim ih za ruku i kažem im da mi je žao, ali da je previše kasno za to”, napisala je u emotivnom postu na “Fejsbuku” dr Kobija iz Medicinskog centra Grandvjuv u Birmingemu.

Center-birmingham , Us-centers , Too-late , Receive-youth , Medical-center-birmingham , States-cobia , Thereforei-thanksgiving , Order-states , October-november , View-december , Did-not