vimarsana.com

Latest Breaking News On - Place listani - Page 1 : vimarsana.com

Mate Rimac i Katarina Lovrić vjenčali se u crkvi u Livnu: Na veliku proslavu stigli u žutoj Neveri

BILI I TRUBAČI IZ LESKOVCA Mate Rimac i Katarina Lovrić vjenčali se u crkvi u Livnu: Na veliku proslavu stigli u žutoj Neveri Čuju se pjesme tamburaškog sastava koji pjeva Ajde Mate da te oženimo, da se s tobom više ne patimo A. J. / 24sata prije 4 sata BILI I TRUBAČI IZ LESKOVCA Mate Rimac i Katarina Lovrić vjenčali se u crkvi u Livnu: Na veliku proslavu stigli u žutoj Neveri 1/4 2/4 3/4 4/4 Katarina Lovrić (29) i Mate Rimac (32), vlasnik kompanije Rimac automobili , i crkveno su se vjenčali u Livnu, odakle su oboje rodom, piše 24sata.

MATE I KATARINA SE VJENČALI U BIH: NA PROSLAVU SU DOŠLI U NJEGOVOM SUPERAUTOMOBILU

25/07/2021 07:30 Katarina Lovrić (29) i Mate Rimac (32) i crkveno su se vjenčali u crkvi u Livnu, odakle su oboje rodom. Pixsell Za razliku od intimne ceremonije u Splitu s 30-ak uzvanika u Titovoj vili Dalmacija, velika fešta s nekoliko stotina uzvanika održala se u Livnu nasred polja u velikom šatoru. Pixsell Pred šator su od jutra dolazili kamioni s cateringom, a gostima je navodno bilo zabranjeno fotografiranje svadbe. Pred kuću inovatora i poduzetnika u mjestu Lištani gosti su pristizali autobusima, a pažnju je plijenila žuta Nevera. Pred Katarininom kućom u Odžaku došli su trubači u kombiju leskovačkih tablica. Zaštitara je bilo mnoštvo, na svakom koraku i uz cestu kojom je prolazila kolona automobila s uzvanicima. Kako kažu mještani, Mate je pozvao sve Livanjce na feštu i sutradan, piše 24sata.hr.

Dubrovački - OŽENIO SE 'ELON MUSK' OVOG DIJELA SVIJETA Mate je hrvatski princ, a njegova Katarina naša je verzija princeze iz moderne bajke

Dubrovački - OŽENIO SE 'ELON MUSK' OVOG DIJELA SVIJETA Mate je hrvatski princ, a njegova Katarina naša je verzija princeze iz moderne bajke
dubrovacki.slobodnadalmacija.hr - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from dubrovacki.slobodnadalmacija.hr Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Katarina i Mate se vjenčali u Livnu: Na proslavu su došli u Neveri

Katarina i Mate se vjenčali u Livnu: Na proslavu su došli u Neveri
vecernji.ba - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from vecernji.ba Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.