vimarsana.com

Latest Breaking News On - Pristina in basic court - Page 1 : vimarsana.com

Miroslav Ivanović: Oliverova porodica ne očekuje previše od suđenja u Prištini - Povezane vesti

Miroslav Ivanović: Oliverova porodica ne očekuje previše od suđenja u Prištini - Povezane vesti
naslovi.net - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from naslovi.net Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

TANJUG | Počinje suđenje za ubistvo Olivera Ivanovića

Završeno prvo ročište za Ivanovića, nastavak 30. avgusta U Osnovnom sudu u Prištini danas je počelo suđenje optuženima za učešće u ubistvu lidera Gradanske inicijative Sloboda, demokratija, pravda Olivera Ivanovića, a sledeće ročište zakazano je za 30. avgust. 06 Jul 2021 16:04 Filipović: Tužilac je istakao da je u pitanju bezbednosna sližba koja je navodno isključila kamere Gaši: Ovo suđenje će trajati dosta dugo Sudjenje za ubistvo Olivera Ivanovica Pred Osnovnim sudom u Prištini održano je prvo ročiste na sudjenju za ubistvo Olivera Ivanovića. Suđenje će biti nastavljeno 30-og avgusta

Počinje suđenje za ubistvo Olivera Ivanovića - Povezane vesti

Glas Amerike pre 1 dan Pred Osnovnim sudom u Prištini održan je pretres na suđenju u slučaju ubistva lidera Građanske inicijative “Sloboda, demokratija, pravda” (SDP) Olivera Ivanovića. Prema rečima tužioca Burima Ćerkinija šestoro optuženih Nedeljko Spasojević… » B92 pre 4 sati Priština U Osnovnom sudu u Prištini danas je počelo suđenje za ubistvo lidera Građanske inicijative Sloboda, demokratija, pravda Olivera Ivanovića. Suđenje je počelo proverom identiteta optuženih i upoznavanjem sa njihovim pravima. Na… » Politika pre 6 sati PRIŠTINA – U Osnovnom sudu u Prištini danas je počelo suđenje optuženima za učešće u ubistvu lidera Gradanske inicijative „Sloboda, demokratija, pravda” Olivera Ivanovića, a sledeće ročište zakazano je za 30. avgust. Za učešće u ovom… »

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.