Live Breaking News & Updates on Public mukachevo district hospital basil

Stay updated with breaking news from Public mukachevo district hospital basil. Get real-time updates on events, politics, business, and more. Visit us for reliable news and exclusive interviews.

Водія, що потрапив у ДТП на Мукачівщині прооперували, його стан стабільний (ФОТО)


Водія, що потрапив у ДТП на Мукачівщині прооперували, його стан стабільний (ФОТО)
Неділя, 25.07.2021 | 10:291237
Причини ДТП наразі встановлюють правоохоронці.
');
script.setAttribute('type', 'text/javascript');
script.setAttribute('language', 'JavaScript');
script.setAttribute('src', 'http://ads.mukachevo.net/baner/show/LeftCol4?urlref=http://www.mukachevo.net/&asd=' + Math.floor(Math.random() * 99999999999) + '');
document.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(script);
Аварія за участі автомобіля "ВАЗ" сталася в селі Ракошино на Мукачівщині. Про це повідомила речниця Нацполіції Закарпаття Ганна Дан. Пише Суспільне.Закарпаття.
За її словами, ДТП сталася 24 липня о 14-й годині. "Водій автомобіля не впорався з керування і з'їхав у кювет. Чоловіка з травмами відвезли до лікарні", — розповіла речниця.
За словами заступника директора з медичної частини Мукачівської районної лікарні Мирослава Гавришка, наразі 55-річний водій перебуває в травматологічному відділенні.
"У чоловіка переломи плеча й передпліччя, забої грудної клітини. Його прооперували", — розповів у коментарі Суспільному лікар-травматолог Мукачівської районної лікарні Василь Пацьо.
За його словами, зараз стан чоловіка стабільний. Причини ДТП наразі встановлюють правоохоронці.
Слідкуйте за нами у

Rakoshyno , Zakarpats-ka-oblast- , Ukraine , Mukachevo , Zakarpattia-anna-dan , Village-rakoshyno , Writer-public , Positive-her , Mukachevo-district-hospital-miroslav , Public-mukachevo-district-hospital-basil , உக்ரைன்