Live Breaking News & Updates on Računi

Stay updated with breaking news from Računi. Get real-time updates on events, politics, business, and more. Visit us for reliable news and exclusive interviews.

Ukrepi za debirokratizacijo: Nič več papirnatih računov?

Svet za debirokratizacijo predlaga, da za nakupe s plačilno kartico izdaja računa ne bi bila obvezna, od prejšnjega tedna pa v vladi obravnavajo tudi predlog zakona, po katerem tudi za gotovinska plačila natisnjenih računov sploh ne bi več izdajali, razen če bi kupec to zahteval. ....

Okalne Novice , Ukrepi Za Debirokratizacijo Nič Več Papirnatih Računov , Nedeljski Dnevnik , Sprememba Zakona ,

MANJI RAČUNI ZA STRUJU uz pomoć dva trika! Uštedite novac na malim stvarima


potrošnju struje, i srećom postoje laki trikovi koji nam to i omogućavaju
Kuhinja nije mesto u kojem možemo da eksperimentišemo u periodu 
kada je jeftinija struja, jer je koristimo od jutra do večeri. Ali isprobajte ove dve jednostavne stvari i račun će biti manji!
1. Koristite pogrešnu ringlu
Svako od nas kao da ima omiljenu ringlu na šporetu i nju najčešće koristi. Ali to može biti greška koja troši više struje.
Prečnik ringle trebalo bi da se što je više moguće poklapa s prečnikom posude koju koristimo za kuvanje. Ako veću šerpu stavite na manju ringlu, potrošićete više energije a za količinu hrane bi vam verovatno odgovarala manja šerpa ili tiganj. Veća posuda znači i trošenje više energije da bi se ta površina zagrejala, i ako vam nije stvarno cela površina potrebna, uzalud trošite struju. ....

Lower Accounts To Current , Light Tricks , Well Her , Oven Well , Račun Za Struju ,