Live Breaking News & Updates on Region Municipalities Heads

Stay updated with breaking news from Region municipalities heads. Get real-time updates on events, politics, business, and more. Visit us for reliable news and exclusive interviews.

"Delta varyantı tespit edilen hastanın yaşı 30"


“Delta varyantı tespit edilen hastanın yaşı 30”
Covid-19 vaka sayılarındaki artış, çok daha hızlı yayıldığı ifade edildiği DELTA varyantının tespiti ile endişeleri de artırdı.
A+A-
Covid-19 vaka sayılarındaki artış, çok daha hızlı yayıldığı ifade edildiği DELTA varyantının tespiti ile endişeleri de artırdı.
Hekimler özellikle ‘rehavete kapıldığımızı ve tedbiri, kontrolü elden bıraktığımızı’ ifade ederken, böyle devam ederse hastaneye yatışların da artacağına vurgu yaptı. Özellikle gençlerde vaka tespitinin arttığına da işaret eden hekimler, ‘DİKKAT’ dedi. ....

Nidai Gngrd , Mustafa Aktu , Physicians Union Management Installation Member , Physicians Union Management Installation , Region Municipalities Heads , Generation Bearer , Girne The Zone Municipalities Heads , Girne Municipality Head Nidai , Alsancak Municipality Head Euphrates The Ancestor , The Region , Lap Municipality Head Mustafa , Revolution Demian , Emergency Cases At The Hospital , Chest Disease Specialist , New North , Cyprus South , With Angle , Cases Uncontrolled , Infection Disease , Doctor Bearer , Ivar State , Pandemic Hospital Head Doctor The , The Country , Girne Mayor Nidai , Particular Girne , Girne Municipality ,