vimarsana.com

Latest Breaking News On - Sat simon - Page 1 : vimarsana.com

Dobré ráno: Čo hovorí vyšetrovanie o úplatkoch Pčolinského

Dobré ráno: Čo hovorí vyšetrovanie o úplatkoch Pčolinského
domov.sme.sk - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from domov.sme.sk Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Víťazka Miss Slovensko Sophia: TOTO odkazuje komičke Simone

Známa komička Simona Salátová si v sobotu večer pustila prenos z Miss Slovensko 2021. Pohľad na štíhle krásky ju však extrémne naštval, okamžite chytila do ruky mobil a na sociálnej sieti spustila vlnu hejtu. Štíhle krásky jej to však nedarovali.

Krainovej sestra ŽENILA syna: Ľudia ju vysmiali za outfit

To, že česká modelka Simona Krainová (48) má staršiu a pôvabnú sestru Yvonu Maléřovú (54), nie je žiadnou novinkou. Prekvapivou informáciou je to, že už má dospelého syna – ktorého počas uplynulého víkendu viedla k oltáru. Od ľudí sa však dočkala obrovskej kritiky.

VOJNA kvôli Misske: Komička SKRITIZOVALA vychudnuté krásky

Známa komička Simona Salátová si v sobotu večer sadla k televízoru a pustila si priamy prenos z Miss Slovensko 2021. Pohľad na štíhle krásky ju však extrémne naštval, okamžite chytila do ruky mobil a na sociálnej sieti spustila vlnu hejtu. Jej reakcie však naštvali známe krásky, ktoré na svojich postavách tvrdo makajú a naložili jej ako nikdy.

BOLISTIVÉ priznanie BEŇOVEJ: ako sa zbavila NADVÁHY

BOLISTIVÉ priznanie BEŇOVEJ: ako sa zbavila NADVÁHY
pluska.sk - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from pluska.sk Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.