Live Breaking News & Updates on Spheres division

Söğüt şenlikleri bu yıl da sade törenle kutlanacak

Söğüt şenlikleri bu yıl da sade törenle kutlanacak
istanbulhaber.com.tr - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from istanbulhaber.com.tr Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Ertugrul-gazi , Ankara , Turkey , Mustafa-destici , Ismet-buyukataman , Spheres-division , Large-union-party , Bileciks-willow , Nomads-festivals , September-saturday , Foreign-minister-religious-ceremonies , Course-sources-minister-conqueror-not-returned

Bursa ve çevre illerde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla etkinlikler düzenlendi (2)


Bursa ve çevre illerde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla etkinlikler düzenlendi (2)
16 Temmuz 2021 Cuma 06:02
Cumhuriyet Meydanındaki etkinlikten görüntüler
Bilecik te Cumhuriyet Meydanı nda düzenlenen etkinlik, Küre Mehteran Bölüğü konseri ile başladı.
Etkinlikte konuşan Bilecik Valisi Bilal Şentürk, bu toprakları vatan yapmanın, vatan olarak tutabilmenin kolay olmadığını söyledi.
Bu toprakları almak için dışarıdan yapılan hamlelere şahit olduklarını kaydeden Şentürk, Dışarıdan beceremediklerini içeriden becerebilmek için kendi içimizden devşirdikleri ve vatan haini haline getirdikleri teröristlerce yapılan kalkışmayla yine kendi insanımıza kurşun sıkarak, füze fırlatarak bizim içimizi yaralayanların esir olmayacağı bir coğrafyada yaşıyoruz. diye konuştu.

Bilecik , Turkey , Anatolia , Turkey-general , Spheres-division , National-union-days , Anatolia-agency , July-democracy , Republic-the-square , Governor-bilal , Bilecik-republic-in-the-square