Live Breaking News & Updates on Swedish Rebro Thursday

Stay updated with breaking news from Swedish rebro thursday. Get real-time updates on events, politics, business, and more. Visit us for reliable news and exclusive interviews.

Yhdeksän ihmistä kuollut lento-onnettomuudessa Ruotsin Örebrossa


9.7.2021 | 2:18
Ruotsin Örebrossa torstai-iltana tapahtuneessa lento-onnettomuudessa on kuollut kaikki koneessa olleet yhdeksän ihmistä. Kuolonuhreista kertoo Bergslagenin alueen poliisi.
Onnettomuuskone putosi pian lentoonlähdön jälkeen maastoon ja syttyi tuleen. Aiempien tietojen mukaan koneessa oli kahdeksan laskuvarjohyppääjää ja koneen lentäjä.
Poliisi ilmoittaa, ettei se aio yön aikana kertoa tarkempia tietoja onnettomuudesta.
Uutistoimisto TT:n mukaan onnettomuuskone oli tyypiltään DHC2 Turbo Beaver.
Onnettomuustutkijat matkalla paikalle
Poliisin tiedottaja Diana Qudhaib kertoi aiemmin, että onnettomuuskoneessa olleiden omaisia on saapunut Örebron lentokentälle. Toistaiseksi onnettomuuden syystä ei ole tietoa.
– Meillä on tiedossa, että koneella oli nousussa ongelmia, jonka jälkeen se putosi ja syttyi tuleen, Qudhaib sanoi TT:lle. ....

News Agency , Accident Investigation Center , Swedish Rebro , Swedish Rebro Thursday , Number Of Deaths , Accident Aircraft , Addition In Swedish , Swedish Enter , Accident Investigation Board , எண் ஆஃப் உயிரிழப்புகள் , எதிர்பாராத நிகழ்ச்சி வான்கலம் , எதிர்பாராத நிகழ்ச்சி விசாரணை பலகை ,