vimarsana.com

Latest Breaking News On - Tokyo olympics in games too china - Page 1 : vimarsana.com

Dinciler, cinsiyetçilik ve ayrımcılıkla Filenin Sultanları nı hedef aldı

Dinciler, cinsiyetçilik ve ayrımcılıkla ‘Filenin Sultanları’nı hedef aldı Dinciler, cinsiyetçilik ve ayrımcılıkla ‘Filenin Sultanları’nı hedef aldı İstanbul Sözleşmesi’nin kaldırılmasında önemli pay sahibi olan gericiler, bu kez de kadın voleybolcuların şortuna dil uzattı. İlahiyatçı İhsan Şenocak, dinci yobazlığın zihniyetini ortaya koyarken kadınlardan “Artık sesinizi kesin, yeter!” tepkisi geldi. Abone Ol İlahiyatçı İhsan Şenocak’ın sözleri dinci yobazların kadınlara bakış açısını yeniden gündeme getirirken kadınlardan “artık sesinizi kesin, yeter!” tepkisi geldi. Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu (TKDF) Genel Başkanı Canan Güllü, “Göle çaldıkları maya bu ülkede tutmaz. Artık edepleriyle bir kenara çekilip

İlahiyatçı İhsan Şenocak ın Filenin Sultanları mesajı Twitter da kıyameti kopardı

İlahiyatçı İhsan Şenocak ın Filenin Sultanları mesajı Twitter da kıyameti kopardı Türkiye Kadın Voleybol Takımı, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları nda Çin i 3-0 yendi. İlahiyatçı İhsan Şenocak, Filenin Sultanları için sosyal medyada imalı bir mesaj paylaştı. Şenocak ın mesajı Twitter da kıyameti kopardı. Çin i Filenin Sultanları için sosyal medyada imalı bir mesaj atınca kıyamet koptu. İlahiyatçı İhsan Şenocak, Twitter dan, İSLAMIN KIZI! Sen OYUN ALANLARININ değil, imanın, iffetin, ahlakın, hayanın, edebin SUTANISIN; SEN burnunu göstermekten utanan ANALARIN EVLADISIN. Ekranlara ve sakallı ağabeylerinin popüler kültürün kurbanlarına sultan demesine aldanmayasın! Umudumuz da, duamız da SENSİN! mesajını yayınladı.

AKP li Durgut tan dinci Şenocak a tepki: Din kisvesi altında gizli muhalefet yapanlar

AKP li Durgut tan dinci Şenocak a tepki: Din kisvesi altında gizli muhalefet yapanlar
cumhuriyet.com.tr - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from cumhuriyet.com.tr Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.